Via Whatsapp contact opnemen met BMW Dusseldorp

Wist u dat u ook gemakkelijk met ons kunt communiceren via WhatsApp? WhatsApp ons voor al uw vragen met betrekking tot onze service of producten en wij streven ernaar om u binnen 15 minuten te antwoorden. Wat zijn de voordelen van WhatsApp contact? U kunt gemakkelijk een vraag versturen via uw mobiele telefoon en daarbij snel antwoord verwachten. Wanneer u contact opneemt met ons via WhatsApp, houdt dan alstublieft rekening met het volgende:

- Deel geen privacygevoelige informatie met ons. Wij zullen u nooit vragen om financiĆ«le gegevens, zoals rekeningnummers, uw saldo of pincodes. Wanneer deze gegevens nodig zijn om het gesprek voort te zetten, nemen wij direct telefonisch contact met u op.

- Wij versturen nooit berichten zonder dat u hierom gevraagd heeft, wij reageren alleen op uw vragen op WhatsApp. Dit doen wij om internet fraude te voorkomen. Krijgt u toch een ongevraagd bericht van Dusseldorp? Reageer hier dan niet op.

WhatsApp direct met ons via de onderstaande knop.

Hoe gebruikt u WhatsApp

Stel uw vraag over onze service of producten, of meldt uw opmerking via WhatsApp.

Door te klikken op de blauwe knop wordt WhatsApp automatisch geopend en kunt u gemakkelijk uw vraag sturen.

Ons team staat iedere werkdag tussen 08:00 uur en 22:00 uur voor uw klaar.

Wij streven ernaar om binnen 15 minuten uw vraag te beantwoorden

Ontvangt u per abuis ongevraagd een bericht via WhatsApp van Dusseldorp? Reageer dan <strong>niet</strong> om internet fraude te voorkomen.

Facebook Messenger

Een andere manier om eenvoudig en snel met ons te communiceren is door middel van Facebook Messenger. Net als bij WhatsApp kunt u ons bereiken op dit medium op werkdagen van maandag t/m vrijdag, tussen 08:00 uur en 22:00 uur. Ook hier vragen wij u om alstublieft te letten op de volgende zaken:

- Deel geen privacygevoelige informatie op Facebook Messenger. Wij zullen u nooit vragen om financiĆ«le gegevens, zoals rekeningnummers, uw saldo of pincodes. Wanneer deze gegevens nodig zijn om het gesprek voort te zetten, nemen wij per direct telefonisch contact met u op.

- Wij versturen nooit berichten zonder dat u hierom gevraagd heeft, wij reageren alleen op uw vragen via Facebook Messenger. Dit doen wij om internet fraude te voorkomen. Krijgt u toch een ongevraagd bericht van Dusseldorp? Reageer hier dan niet op.

Wij streven ernaar om uw vragen op Facebook Messenger binnen 60 minuten te beantwoorden.

Hoe gebruikt u Facebook Messenger

Stel uw service- of productgerelateerde vragen, of meldt uw opmerking via Facebook Messenger.

Wilt u ons een chatbericht sturen via de Facebook Messenger? Dat kan via onze Facebookpagina. Deze pagina kunt u bezoeken door middel van de onderstaande knop.

Elke werkdag tussen 08:00 uur en 22:00 uur.

Wij streven ernaar om binnen 60 minuten uw vraag te beantwoorden.

Ontvangt u per abuis ongevraagd een bericht via Facebook Messenger van Dusseldorp? Reageer dan niet om internet fraude te voorkomen.