Zomerbanden wielwissel

PLAN UW AFSPRAAK.

De zomer is in aantocht en wij zorgen er graag samen voor dat u ook met deze zomerse temperaturen veilig de weg op kunt. Zo kunt u bij Dusseldorp BMW terecht voor voordelige, nieuwe zomerwielsets voor uw BMW en kunt u deze door één van onze specialisten laten monteren. Alle zomerwielsets zijn gecontroleerd op de juiste profieldiepte en de wielen liggen gewassen voor u klaar. Maak een afspraak door middel van onze afspraakplanner, hiermee kunt u eenvoudig online een afspraak plannen wanneer u het beste uit komt.

Bekijk hieronder onze zomerwielsets aanbiedingen of maak een afspraak voor uw zomerse wielwissel bij één van de vestigingen bij u in de buurt.

Banden wisselen zomer

Aanbiedingen zomerwielsets

Een zachte prijs voor een mooie zomer

In onze Dusseldorp Webshop vindt u de geschikte zomerwielsets voor uw BMW. Premium kwaliteit, originele BMW zomerwielsets met tot wel 15% korting. Met deze zomerwielsets rijdt u niet alleen veilig maar ook in stijl. Alle zomerwielen zijn uit voorraad leverbaar en dus snel in huis. 

Actie winterwielsets

15% klantvoordeel op wintersets voor benzine & diesel modellen en 20% klantvoordeel op wintersets voor alle elektrische modellen in de periode 1 maart tot en met 30 juni 2022.

Plan een afspraak

Voor het monteren van uw zomerwielen

Kies eenvoudig een vestiging bij u in de buurt en laat uw zomerwielen veilig monteren door één van onze specialisten. Onze specialisten controleren altijd de profieldiepte van uw zomerbanden en zorgen ervoor dat deze schoon én op de juiste wijze op uw BMW worden gemonteerd. 

Maak hieronder gebruik van onze online afspraakplanner en plan uw wielwissel eenvoudig wanneer u dat het beste schikt. 

Een greep uit

CONTACT MOGELIJKHEDEN

Neem eenvoudig contact met ons op

Wilt u meer weten over Dusseldorp BMW of een afspraak maken? Neem dan contact op met één van onze vestigingen, maak gebruik van e-mail, WhatsApp of maak gebruik van de handige chat functie. Een mailtje sturen kan uiteraard ook via ons contactformulierDaarbij is het ook mogelijk om een digitale afspraak te plannen met één van onze verkoopadviseurs.
Onze klantenservice is op werkdagen tussen 08:00 uur en 18:00 uur bereikbaar, waarbij u ons via WhatsApp en chat tot 22:00 uur kunt bereiken. Afhankelijk van het medium proberen wij u binnen een kwartier tot een uur te woord te staan.