WhatsappEmail
BMW 1 Serie
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie120 Automaat

€ 56.061,00

NL8225246
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €726 per maand
BMW 1 Serie 120 Automaat
€ 56.061,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Open de extra deur aan de achterzijde en kijk eens hoeveel ruimte deze hatchback biedt, vooral bij het neerklappen van de achterbank. Het gaat hier om een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Met een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie beschikt deze BMW over uitstekende prestaties. Koude start? Niet met de verwarmbare voorstoelen! Chauffeur en bijrijder zitten stabiel in de scherpe bochten door de sportstoelen. Vergezichten krijgen een extra dimensie door het glazen panoramadak. Tot de voorzieningen van deze auto behoren LED koplampen, BMW M-sportpakket, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Het digitale dashboard geeft een nauwkeurig en makkelijk overzicht van alle belangrijke functies. Nooit meer parkeerschade dankzij de achteruitrijcamera. Een veiligheidsverhogende optie is de ingebouwde spraakbediening. Terwijl u uw ogen op de weg houdt, bedient u de auto met uw stem. Had u de auto nou wel afgesloten? Met Connected Services checkt u het overal en altijd. Geluid van premium kwaliteit is gegarandeerd dankzij het Harman/Kardon audiosysteem. Ook Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, climate control, sportstuur met schakelpaddels en DAB ontvangst horen tot de voorzieningen op deze auto.

De BMW 1 Serie is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Dashboardinfo checken zonder uw ogen van de weg te halen? Dat kan met de head-up display. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze BMW. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. In deze BMW vinden we verder een voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze 1 Serie aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u