WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 SerieM135i xDrive Automaat

€ 88.225,00

NL5902618
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1142 per maand
BMW 1 Serie M135i xDrive Automaat
€ 88.225,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 5KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Aan de achterzijde van deze hatchback heeft u een extra deur. Ideaal voor het laden en lossen van bagage. Het gaat hier om een nieuwe auto, die uit voorraad leverbaar is. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Ervaar de weldadige warmte van de inschakelbare stoelverwarming. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Licht en luchtpartijen: u krijgt ze bijgeleverd dankzij het glazen panoramadak. Wind, sneeuw, hagel, regen… allemaal vergeten als u het verwarmd stuurwiel in handen heeft. Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook BMW M-sportonderstel, donker getint glas achter en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Uw mooiste tracks en uw favoriete zenders komen volledig tot hun recht dankzij de sublieme geluidskwaliteit van het Harman/Kardon audiosysteem. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. Onderweg de accu van uw smartphone opladen gaat zonder snoeren en stekkers. U plaatst ‘m simpel in de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons en klaar! Mooie extra is de ingebouwde WIFI-hotspot. Altijd en overal online! In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Geen nekkramp of spiegelwerk meer bij het achteruitrijden: de achteruitrijcamera kijkt en ziet alles! Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. De sensor van de keyless entry herkent u van dichtbij en ontgrendelt de auto alvast voor u.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Belangrijke ritfuncties permanent in uw zichtveld: dat is het voordeel van de head-up display.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze 1 Serie bij ons te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron