WhatsappEmail
BMW 1 Serie
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie120 Automaat

€ 55.945,00

NL8225251
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €724 per maand
BMW 1 Serie 120 Automaat
€ 55.945,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Houdt u van sportief, betrouwbaar en bewezen kwaliteit? Dan is er eigenlijk geen alternatief. BMW maakt rijden geweldig, en dat merkt u meteen. We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. Winter... Eerst krabben, dan genieten van de stoelverwarming. Het glazen panoramadak geeft u een ongekende rijsensatie: wat een licht en zicht! Verder is de BMW uitgerust met: LED koplampen, BMW M-sportpakket, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Het digitale dashboard geeft alle up-to-date info en functies voor een slimme en veilige rit. Zelfs een kleine aanrijding kan flinke kosten veroorzaken. Gelukkig laat de achteruitrijcamera precies zien wat er zich achter de auto bevindt en geeft een waarschuwingssignaal. Pech of storing, altijd vervelend. Maar met Connected Services weet u direct wat eraan scheelt. En dus ook wat er moet gebeuren. Voor een complete muziekervaring is deze auto voorzien van een Harman/Kardon audiosysteem. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal als degene achter u te dicht op u zit. Ook handig en veilig bij het wisselen van rijbaan. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, climate control, sportstuur met schakelpaddels en DAB ontvangst.

Als bestuurder van deze BMW bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Jachtvliegers doen het al jaren, maar u kunt het nu ook: met de head-up display functie-informatie aflezen zonder uw ogen van de weg te halen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze BMW. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze 1 Serie te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u