WhatsappEmail
BMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 Serie
Beschikbaar

BMW 2 Serie218i Gran Coupé Sportline Aut. Automaat

€ 31.750,00

NLT-623-PS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €409 per maand
BMW 2 Serie 218i Gran Coupé Sportline Aut. Automaat
€ 31.750,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 26470KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het is het karakter van Duitse auto's dat ze zo bijzonder maakt. Een samenspel van rijcomfort, sportiviteit en veiligheid maken auto's als deze BMW 2 Serie zo begerenswaardig. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. Laat de kou maar komen! U zit altijd goed met de heerlijke stoelverwarming. Aan een fijn opwarmertje in de kille dagen is gedacht, in de vorm van een verwarmd stuurwiel. Tot de uitrusting behoren ook LED koplampen, sport line onderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare ramen achter.

Het digitale dashboard rekent mee, denkt mee en rijdt mee. Alle info overzichtelijk in beeld, overal. Appen met uw auto? Geen probleem. U kunt van overal contact opnemen, de functies controleren en activeren. U bedient 'm met remote services. Geen onnodige spaghetti van oplaadsnoertjes voor de smartphone: deze BMW 2 Serie heeft een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. De kans op een kop-staart botsing wordt sterk gereduceerd door het systeem van achteropkomend verkeer waarschuwing. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. En deze auto heeft ook full map navigatiesysteem, WIFI-hotspot, DAB ontvangst, parkeersensoren voor en achter, regensensor en cruise control als standaard uitrusting.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren. Met voorzieningen als voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u