WhatsappEmail
BMW 2 Serie
BMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 Serie
Beschikbaar

BMW 2 SerieCoupé 218i M Sport Automaat

€ 61.450,00

NLZ-288-GN
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €798 per maand
BMW 2 Serie Coupé 218i M Sport Automaat
€ 61.450,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 521KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het is niet alleen de bouwkwaliteit waar Duitse auto's om bekend staan, maar ook de rijkwaliteiten. Dat merk je achter het stuur van deze BMW 2 Serie. De auto is van het bouwjaar 2024 en is van de eerste eigenaar. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Ziet er goed uit, die sportstoelen. Maar waar het om gaat, is de solide zit onder alle omstandigheden. Houdt u van frisse lucht en van licht dan zit u helemaal goed met het elektrisch bediende panoramadak. Hoe koud het buiten ook is, het verwarmbare stuurwiel brengt uw handen en vingers snel weer op temperatuur. Natuurlijk behoren LED koplampen, BMW M-sportonderstel, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Pech oplossen en zelfs voorkomen? Gaat eenvoudig. Via Connected Services heeft u alle data in de hand, gewoon op de smartphone! Deze BMW is voorzien van knoppen op het stuur om het audio-installatiesysteem met dab-ontvangst te bedienen. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. De uitrusting van deze BMW is met regensensor en automatisch dimmende binnenspiegel behoorlijk compleet.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien voetgangersbescherming, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron