WhatsappEmail
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 Serie320e Touring M-Sport Automaat

€ 54.950,00

NLX-509-XD
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Assen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €715 per maand
BMW 3 Serie 320e Touring M-Sport Automaat
€ 54.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 16815KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Vorm, constructie, prestaties en techniek... Duitse auto's behoren tot de beste van de wereld, en dat is niet voor niks. Op de teller van deze auto staat slechts 1500 kilometer. De toekomst is hybride: de combi van elektromotor en verbrandingsmotor maakt deze auto extra aantrekkelijk en voordelig in gebruik. Veel leuke extra's heeft deze auto. Om maar wat te noemen: de elektrisch bedienbare achterklep en het stijlvolle lederen interieur. In de winter wordt het echt genieten met de stoelverwarming. Het glazen panoramadak zorgt voor een onovertroffen uitzicht. Geen gekleum meer in de koude dagen. Het verwarmd stuurwiel voelt als een weldaad na het ijskrabben. U wordt in deze auto ook getrakteerd op LED koplampen, BMW M-sportpakket, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Snelheid, brandstofinfo, noem maar op. Het digitale dashboard houdt u permanent op de hoogte. Goed en overzichtelijk. Met een gerust hart achteruitrijden? Dat kan, dankzij de achteruitrijcamera. In deze auto kunt u de belangrijkste functies bedienen met uw stem. Oliepeil, bandenspanning, sloten en andere functies zijn via een speciale app overal te checken dankzij Connected Services. Er is geen bestemming die het aanwezige navigatiesysteem niet kent. Dat rijdt lekker! Ook is de BMW uitgerust met: achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor, cruise control en keyless entry.

Zoals u mag verwachten van deze BMW 3-serie Touring is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. De sensor van het forward collision warning-systeem registreert permanent de afstand tot voorliggers en grijpt in als een botsing dreigt. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Heeft u interesse in deze mooie BMW? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u