WhatsappEmail
BMW M3BMW M3BMW M3BMW M3
Beschikbaar

BMW M3CS Automaat

€ 217.688,00

NL5915543
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2803 per maand
BMW M3 CS Automaat
€ 217.688,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Dynamische styling, zorgvuldig afgewerkt met fraaie materialen en ontworpen met oog voor detail. De BMW M3 is van binnen en van buiten een toonbeeld van Duits design. We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De krachtige benzinemotor staat garant voor uitstekende prestaties. Comfort? Luxe? Stijl? Allemaal meegeleverd in de vorm van het lederen interieur. Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen. Net als uw bijrijder! Comfortabel zitten, ook als de rit onstuimig is? Dat kan met de sportstoelen. Dankzij het elektrisch bediende glazen panoramadak lijkt het of u altijd met open dak rijdt. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Zo'n verwarmd stuurwiel is een comfortabele extra, zeker in de winter. Tot de voorzieningen van deze auto behoren LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, adaptief M-onderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Het digitale dashboard in deze auto maakt personalisatie van uw cockpitinterface mogelijk. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Bij deze auto is uw smartphone een geavanceerde afstandsbediening. Remote services brengen u overal in contact met uw auto. De Harman/Kardon audioinstallatie zorgt voor een krachtige en zuivere klankweergave. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing houden zicht op de dode hoeken achter u. Te weinig afstand tot de achterligger? Het systeem geeft direct een signaal. Natuurlijk behoren dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, automatische airconditioning, DAB ontvangst en regensensor ook tot de uitrusting van deze complete auto.

U geniet nog meer van het rijden met uw BMW omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Kop-staartbotsingen vormen een belangrijk deel van de meest voorkomende aanrijdingen. De forward collision warning van deze auto voorkomt zulke botsingen geheel of reduceert de ernst van de schade aanzienlijk. Ook helpen het dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron