WhatsappEmail
BMW 4 SerieBMW 4 SerieBMW 4 SerieBMW 4 Serie
Beschikbaar

BMW 4 Serie430i Gran Coupé Automaat

€ 84.096,00

NL5934206
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Deventer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1085 per maand
BMW 4 Serie 430i Gran Coupé Automaat
€ 84.096,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 5KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Kies voor het gemak van een ruime hatchback. Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Doe maar luxe! Neem plaats in de verwarmbare voorstoelen en voel de weldaad in koude dagen. Dat noemen ze nou een ruimtelijk effect: het elektrisch bediende glazen panoramadak. In deze auto profiteert u onder andere ook van: BMW M-sportonderstel, donker getint glas achter en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Onder alle omstandigheden perfect zicht op wat zich achter de auto afspeelt: de achteruitrijcamera zorgt ervoor! Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Zo'n lekkere jonge auto heeft natuurlijk leuke extra's, zoals remote services. Met een speciale app maakt u overal verbinding met de auto. Zo kunt u functies activeren en controleren. Wat betreft geluidskwaliteit is DAB-radio de nieuwe standaard. Het verfijnde audio-installatiesysteem maakt de ervaring compleet. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. Natuurlijk behoren sportstuur met schakelpaddels, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Hebben we uw interesse gewekt? Deze 4 Serie staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u