WhatsappEmail
BMW i7BMW i7BMW i7BMW i7
Beschikbaar

BMW i7eDrive50 106 kWh Automaat

€ 144.313,00

NL5937517
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Deventer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1860 per maand
BMW i7 eDrive50 106 kWh Automaat
€ 144.313,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met een BMW weet u: dit is rijden op topniveau. Of, zoals ze zelf zeggen: 'BMW maakt rijden geweldig'. Formidabele motortechniek en ultiem sportief rijplezier. U wordt actief onderdeel van de energietransitie met de elektromotor. Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. De luchtvering biedt stabiliteit onder alle wegcondities. De vierwielaandrijving maakt van deze auto een echte krachtpatser met een formidabele trekkracht. Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. Bovendien krijgen uw rug en die van uw bijrijder desgewenst extra aandacht door de massagefunctie. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. In weer en wind een cabriosensatie? Dat kan met het riante glazen panoramadak. Gewoon, omdat het kan. Deze BMW i7 heeft zelfs een verwarmde achterbank. Ook 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, warmtewerend glas en elektrisch inklapbare buitenspiegels horen tot de voorzieningen op deze auto.

Een cockpit, een informatiecentrum... Wat is de cabine eigenlijk niet? Dankzij het digitale dashboard bent u van alles op de hoogte. Elk van de vier camera's op deze auto draagt bij aan het creëren van een onbelemmerd uitzicht van 360 graden rondom de auto. Met Connected Services wordt iedere rit nóg veiliger. Het high performance audiosysteem is volledig afgestemd op de akoestiek van de auto; genieten dus! U rijdt snel, zuinig en zeker naar uw bestemming met het navigatiesysteem. Ook achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst, regensensor en cruise control zijn aan boord.

Zoals u mag verwachten van deze BMW i7 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Hou zicht op de weg en check tegelijk de functies op het dashboard: dat kan, dankzij de head-up display. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. Ook helpen het voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u