WhatsappEmail
BMW i7BMW i7BMW i7BMW i7
Beschikbaar

BMW i7eDrive50 Automaat

€ 142.871,00

NL5933781
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1843 per maand
BMW i7 eDrive50 Automaat
€ 142.871,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Sommige merken hebben geen introductie nodig, die verkopen zichzelf. Omdat ze bekend staan om constante klasse en prestaties. Deze bijvoorbeeld. BMW maakt rijden geweldig. Gas geven is er met de elektromotor niet meer bij. Stil snelheid maken wel! Het gaat hier om een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Vierwielaandrijving zorgt voor een veilig en voorspelbaar weggedrag. Doe maar luxe! Neem plaats in de verwarmbare voorstoelen en voel hoe de massagefunctie zorgt voor verfrissende doorbloeding op de lange ritten. Niks mis met gewone stalen vering natuurlijk, maar de luchtvering in deze auto geeft toch wel een paar onderscheidende extra's als het gaat om veiligheid, gemak en wegligging. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Met het grote glazen panoramadak geniet u van maximale lichtinval. Ook achterin is iedereen snel op temperatuur door de verwarmde achterbank. Ook LED koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en LED-achterlichten zijn aan boord.

Altijd de benodigde functies in beeld? Het digitale dashboard zorgt ervoor. Of u nu achteruit rijdt, parkeert of een smalle straat inslaat, de 360 graden camera op deze auto, mogelijk gemaakt door vier camera's, biedt een perfect beeld van uw omgeving. Mocht zich een probleem voordoen, dan krijgt u via remote services op uw smartphone te zien wat er precies aan de hand is, waar u ook bent. Smakelijke subs en knisperend hoog: het high performance audiosysteem geeft elke frequentie een kwaliteitsbehandeling voor akoestisch genieten onderweg. De snelste of zuinigste weg? Het navigatiesysteem aan boord wijst de juiste weg! Ook achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst, regensensor en cruise control zijn aan boord.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Dankzij de head-up display krijg je de gewenste dashboardinfo op de voorruit geprojecteerd. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Hebben we uw interesse gewekt? Deze i7 staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u