WhatsappEmail
BMW i7BMW i7BMW i7BMW i7
Beschikbaar

BMW i7M70 xDrive 106 kWh Automaat

€ 237.358,00

NL5937550
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €3054 per maand
BMW i7 M70 xDrive 106 kWh Automaat
€ 237.358,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 15KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Sommige merken hebben geen introductie nodig, die verkopen zichzelf. Omdat ze bekend staan om constante klasse en prestaties. Deze bijvoorbeeld. BMW maakt rijden geweldig. U zult verrast zijn door de power van de elektromotor. En stil! Deze auto heeft maar weinig kilometers gemaakt, de teller staat op slechts 15 kilometer. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Solide op nat asfalt en regenklinkers, maar net zo onverschrokken op de onverharde weg: de vierwielaandrijving trekt je overal doorheen. Fraai hoor, zo′n lederen interieur. En door de gemakkelijk elektrisch bedienbare achterklep bent u snel overtuigd van deze auto. Doe maar luxe! Neem plaats in de verwarmbare voorstoelen en voel hoe de massagefunctie zorgt voor verfrissende doorbloeding op de lange ritten. Passend bij een auto in het hogere segment is de luchtvering, en dat is te merken aan de gelijkmatige wegligging. Het interieur baadt in een zee van licht door het glazen panoramadak. Ook achterin heerst een luxe sfeer, vanwege de verwarmde achterbank. In deze BMW profiteert u onder andere ook van: adaptief dempingsysteem, warmtewerend glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, snelheidsbegrenzer, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch inklapbare buitenspiegels en LED-dagrijverlichting.

Ook de akoestiek in de auto wordt optimaal benut door het high performance audiosysteem. Telefoon onderweg aan de lader? Daar komt geen kabeltje aan te pas, want deze BMW i7 is voorzien van een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Verder geniet u ook van: smartphone connectiviteit, navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur en achteruitrijcamera. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze BMW zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Ook is de auto voorzien van parkeersensoren achter. Radarsensoren aan de achterkant van de auto zorgen voor een achteropkomend verkeer waarschuwing als de afstand tot het verkeer achter te klein wordt. Cruise control is ook een van de meegeleverde opties. En deze auto heeft ook lederen stuur en automatisch dimmende buitenspiegels als standaard uitrusting.

Deze BMW biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Uiteenlopende functies maakt de head-up display zichtbaar in de voorruit. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. Het laatste wat u wilt is dat u achter het stuur indommelt. Om dat te voorkomen is deze auto uitgerust met vermoeidheidsherkenning. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze i7 bij ons te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron