WhatsappEmail
BMW X2BMW X2BMW X2BMW X2
Beschikbaar

BMW X2sDrive20i Automaat

€ 70.450,00

NLZ-042-DH
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Deventer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €908 per maand
BMW X2 sDrive20i Automaat
€ 70.450,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 4000KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De BMW X2 vertegenwoordigt het beste van degelijk Duits design. Deze auto is bijna nieuw, ondanks dat hij uit komt; hij heeft slechts 4000 kilometer afgelegd. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Verwarmde stoelen maken het interieur behaaglijk op winterse dagen. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Opwarmen in koude dagen? Pak het verwarmd stuurwiel met beide handen aan! Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Met het digitale dashboard heeft u essentiële info in beeld. Altijd, overal. Bij het inparkeren laat de achteruitrijcamera precies zien hoeveel meter... decimeter... centimeter ruimte er nog is! U weet altijd hoe de auto eraan toe is dankzij Connected Services. Ook handig voor de garage en de wegenwacht. Even de app uitlezen en klaar! Uw mooiste tracks en uw favoriete zenders komen volledig tot hun recht dankzij de sublieme geluidskwaliteit van het Harman/Kardon audiosysteem. De kruisend verkeer detectie anticipeert bij tegemoetkomend verkeer dat uw rijrichting zal kruisen en waarschuwt direct. Deze BMW is voorzien van dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en DAB ontvangst.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Mis geen seconde van wat er voor u gebeurt: door de head-up display ziet u de weg én de ritinformatie! De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron