WhatsappEmail
BMW X2
BMW X2BMW X2BMW X2BMW X2
Beschikbaar

BMW X2xDrive25e M-Sport Automaat

€ 68.312,00

NLX-627-VN
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €887 per maand
BMW X2 xDrive25e M-Sport Automaat
€ 68.312,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Er zijn mensen die zeggen: het merk maakt me niet uit zolang het maar Duits is. En gelijk hebben ze. Deze goed onderhouden BMW heeft slechts 6999 kilometer gelopen, het bouwjaar is 2024. Het is een hybride, daardoor is de auto zuinig met brandstof. Op het lijstje aantrekkelijke extraatjes vallen meteen op: het lederen interieur en de elektrisch bedienbare achterklep. Deze BMW X2 legt bestuurder én bijrijder compleet in de watten met de verwarmbare voorstoelen. Voor het pittige uiterlijk én goed gesteund zitten zorgen de sportstoelen. Het panoramadak geeft extra sfeer aan het interieur en biedt een prachtige doorkijk naar buiten. Comfortabel houvast krijgt u van het verwarmd stuurwiel. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer LED koplampen, BMW M-sportpakket, halflederen bekleding, warmtewerend glas, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

De achteruitrijcamera laat duidelijk zien hoeveel ruimte u nog heeft bij het inparkeren. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. In de file rijden vreet concentratie. Daarom komt de file assistent te hulp om veilig afstand te houden en automatisch te stoppen als uw voorligger stilstaat. De speciale app verbindt met Connected Services, die de status van vitale functies bijhoudt en waarschuwt als u bijvoorbeeld moet tanken, de bandenspanning moet controleren of olie moet bijvullen. Uw mooiste tracks en uw favoriete zenders komen volledig tot hun recht dankzij de sublieme geluidskwaliteit van het Harman/Kardon audiosysteem. Met dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst is deze BMW helemaal compleet.

Aan boord van deze BMW houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Altijd uw blik op de weg: met de head-up display hoeft u geen moment uw ogen te verplaatsen. De info wordt geprojecteerd in het zichtveld voor u. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming, forward collision warning system, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron