WhatsappEmail
BMW X2BMW X2BMW X2BMW X2
Beschikbaar

BMW X2sDrive20i Launch Edition Automaat

€ 64.900,00

NLZ-289-GN
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €843 per maand
BMW X2 sDrive20i Launch Edition Automaat
€ 64.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 13622KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

In het moderne verkeer hebt u achter het stuur van de BMW X2 altijd de controle. Deze auto komt uit 2024. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. Deze auto is ook voorzien van stoelverwarming. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Vergezichten krijgen een extra dimensie door het glazen panoramadak. Ook is de auto voorzien van: BMW M-sportpakket, LED-koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Een technisch en comfortvergrotend hoogstandje is de elektrisch inklapbare trekhaak. Vanaf elke plek contact maken met deze auto: dat kan met behulp van remote services, die u simpel activeert met uw smartphone. Dit is niet zomaar een auto. Dus heeft u ook niet zomaar een hifi-installatie aan boord. Het Harman/Kardon audiosysteem is van absolute topklasse. De centrale ontgrendeling gebeurt automatisch dankzij de keyless entry. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn Harman Kardon-audiosysteem, sportstuur met schakelpaddels, DAB ontvangst, parkeerassistent, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Uiteenlopende functies maakt de head-up display zichtbaar in de voorruit. Met voorzieningen als voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze BMW voor een proefrit reserveren.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u