WhatsappEmail
BMW i7BMW i7BMW i7BMW i7
Beschikbaar

BMW i7M70 xDrive Automaat

€ 226.912,00

NL5933775
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2918 per maand
BMW i7 M70 xDrive Automaat
€ 226.912,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

BMW heeft de auto opnieuw uitgevonden. De volledig elektrische BMW i7 is duurzaam, maar biedt tegelijk veel rijcomfort en geweldige prestaties. De aandrijflijn maakt gebruik van de meest moderne accutechniek, zodat het opladen in zo kort mogelijke tijd gebeurt. Het rijbereik van deze auto is groot genoeg om er de meest voorkomende dagelijkse ritten mee te maken. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Passend bij een auto in het hogere segment is de luchtvering, en dat is te merken aan de gelijkmatige wegligging. De vierwielaandrijving is natuurlijk ideaal op steile paadjes en landelijke weggetjes, maar net zo praktisch op vlakke Hollandse wegen waar de regen en natte sneeuw net wat meer vragen van de grip op de weg. En o ja, het lederen interieur is ook een vermelding waard! Deze BMW i7 legt bestuurder én bijrijder compleet in de watten. De verwarmbare voorstoelen zijn voorzien van massagefunctie. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Het interieur baadt in een zee van licht door het glazen panoramadak. Tot de uitrusting behoren ook LED koplampen, adaptief dempingsysteem, warmtewerend glas, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-achterlichten en verstelbare lendensteunen.

Ervaar de wonderen van de digitale mobiliteitswereld waarbij alles wat u wenst op het digitale dashboard verschijnt. De vier camera's genereren samen een 360 graden beeld rond de auto, zodat u een volledig overzicht hebt van wat er rondom uw auto gebeurt. Een smartphone met internetverbinding legt eenvoudig overal contact met de auto. U kunt functies activeren en de conditie van de auto monitoren. In deze auto klinkt uw favoriete muziek nog beter dankzij het high performance audiosysteem. Uw smartphone komt onderweg weer helemaal op verhaal door de draadloze telefoonlader. Met navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor en cruise control is deze auto helemaal compleet.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Mis geen seconde van wat er voor u gebeurt: door de head-up display ziet u de weg én de ritinformatie! Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u