WhatsappEmail
BMW iX1BMW iX1BMW iX1BMW iX1
Beschikbaar

BMW iX1xDrive 30 67 kWh M-Sport Automaat

€ 63.950,00

NLX-245-ZZ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €825 per maand
BMW iX1 xDrive 30 67 kWh M-Sport Automaat
€ 63.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 7487KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Sportieve prestaties zonder motorgeluid. Ervaar de stille kracht van elektrisch rijden met deze BMW iX1. Eindelijk elektrisch rijden? Deze auto is voorzien van een elektromotor. Dus stil, schoon én snel! Deze auto uit 2024 heeft nauwelijks gereden, met een tellerstand van slechts 3698 kilometer. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Deze BMW iX1 legt bestuurder én bijrijder compleet in de watten met de verwarmbare voorstoelen. Rijden met pit? Geen punt! De sportstoelen geven steun en stevigheid! Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Het glazen panoramadak laat u genieten van een wijds uitzicht en meer lichtinval. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer LED koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Rijfuncties worden glashelder en overzichtelijk weergegeven via het digitale dashboard. Wat een gemak, die achteruitrijcamera. Alles in beeld zonder capriolen. En dan die elektrisch inklapbare trekhaak: gemak dient de mens. Kilometerstand? Oliepeil? Accuspanning? Allemaal te zien via de app. Overal. Altijd. Dankzij Connected Services. Een naam in geluidskwaliteit: dat is het meegeleverde Harman/Kardon audiosysteem. De BMW is standaard voorzien van: dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en DAB ontvangst.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. U hoeft uw ogen niet meer van de weg te halen om dashboardinformatie te checken. De head-up display projecteert het rechtstreeks in uw zichtveld. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Met deze fantastische elektrische auto is de toekomst begonnen. Even bellen voor een afspraak en hij staat klaar voor een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u