WhatsappEmail
BMW iX3
BMW iX3BMW iX3BMW iX3BMW iX3
Beschikbaar

BMW iX3Executive 80 kWh Automaat

€ 71.918,00

NLGGG-07-Z
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €926 per maand
BMW iX3 Executive 80 kWh Automaat
€ 71.918,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 1500KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Kom proefrijden! Al na een paar seconden is er geen enkele twijfel meer: BMW maakt rijden geweldig. Met zijn moderne accutechniek levert deze auto uitstekende prestaties, met een rijbereik dat genoeg is voor alle gewone ritten. En met een eigen laadpunt kunt u de accu's opladen terwijl u slaapt. Deze nieuwe auto is nu uit voorraad leverbaar. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Het elektrisch bediende glazen panorama dak laat een weelde van licht naar binnen vallen. En aan de achterzijde opent u het elektrisch bedienbare achterklep met één simpele klik. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Wind, sneeuw, hagel, regen... allemaal vergeten als u het verwarmd stuurwiel in handen heeft. Ook LED koplampen, adaptief dempingsysteem, adaptief onderstel, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter horen tot de voorzieningen op deze auto.

Alle functies voor een veilige en zuinige rit worden overzichtelijk weergegeven op het digitale dashboard. De achteruitrijcamera laat duidelijk zien hoeveel ruimte u nog heeft bij het inparkeren. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Waar u zelf ook bent, u staat altijd in contact met de auto via de app op uw smartphone. Zo controleert u uiteenlopende functies, ook op afstand. Uw veiligheid op de weg wordt verhoogd door het audio-installatiesysteem met DAB-ontvangst en het navigatiesysteem met harde schijf te bedienen vanaf het stuur of met spraakbediening, zodat uw handen veilig op het stuur blijven en uw ogen gericht zijn op de weg. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie, automatische airconditioning, draadloos opladen en regensensor.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. Het forward collision warning-systeem is constant alert en detecteert via sensor de afstand tot voorliggers. Wordt die te klein, dan volgt een automatische waarschuwing. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze iX3 te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u