WhatsappEmail
BMW iX3BMW iX3BMW iX3BMW iX3
Beschikbaar

BMW iX3Executive 80 kWh Automaat

€ 49.900,00

NLN-554-XD
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €650 per maand
BMW iX3 Executive 80 kWh Automaat
€ 49.900,00

Specificaties

  • 2022Bouwjaar
  • 44174KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Valt u voor de milieuvriendelijke aandrijftechniek? Of voor de comfortabele rijbeleving? Met de elektrisch aangedreven BMW iX3 hoeft u niet te kiezen. Power, stilte en nul procent uitlaatgas krijgt u met de elektromotor. Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. Sportief rijden stelt eisen aan een stevige zitpositie voor rijder en bijrijder. Vandaar de strakke sportstoelen! Ook LED-koplampen, adaptief onderstel en donker getint glas achter horen tot de voorzieningen op deze auto.

Nekkramp en verdraaide schouders zijn verleden tijd. Door de achteruitrijcamera is iedere meter achter de auto glashelder in beeld. Appen met uw auto? Geen probleem. U kunt van overal contact opnemen, de functies controleren en activeren. U bedient 'm met remote services. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. De uitrusting van deze auto is met WIFI-hotspot, DAB ontvangst, sportstuurwiel en automatisch dimmende binnenspiegel behoorlijk compleet.

Zoals u mag verwachten van deze BMW iX3 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. In deze BMW vinden we verder een voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Nergens vindt u zoveel oplaadpalen als hier, bij ons. Alle reden om te kiezen voor elektrisch rijden. Overtuig uzelf met een proefrit en maak vandaag nog een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u