WhatsappEmail
BMW M4BMW M4BMW M4BMW M4
Beschikbaar

BMW M4Cabrio xDrive Competition Automaat

€ 179.159,00

NL5942142
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2307 per maand
BMW M4 Cabrio xDrive Competition Automaat
€ 179.159,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Klasse en kwaliteit, gecombineerd met legendarische sportieve prestaties. Meer hoeven we niet uit te leggen. BMW maakt rijden geweldig. Het gaat hier om een nieuwe auto, die uit voorraad leverbaar is. Met een zescilinder benzinemotor en een automatische transmissie beschikt deze BMW over uitstekende prestaties. Stijl en comfort krijg je erbij in de vorm van een fraai lederen interieur. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Pak aan, 't is winter! Zo'n verwarmd stuurwiel is dan bijzonder prettig! Ook LED koplampen, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten horen tot de voorzieningen op deze auto.

Het digitale dashboard zorgt voor een super functionele display van reisinformatie. Bij het inparkeren laat de achteruitrijcamera precies zien hoeveel meter... decimeter... centimeter ruimte er nog is! Slimme spraakbesturing herkent gesproken opdrachten en voert ze uit. Via uw smartphone en Connected Services checkt u eenvoudig de belangrijke functies van de auto, overal en altijd. Met het Harman/Kardon audiosysteem geniet u van muziek zoals die bedoeld is. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst.

Deze BMW biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Ogen op de weg en toch alle dashboardinfo in beeld? Daar zorgt de head-up display voor! Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Met voorzieningen als voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe M4. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u