WhatsappEmail
BMW M4BMW M4BMW M4BMW M4
Beschikbaar

BMW M4Coupé xDrive Competition Automaat

€ 186.727,00

NL5943091
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2400 per maand
BMW M4 Coupé xDrive Competition Automaat
€ 186.727,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 15KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Bij het ontwerpen van een sportwagen als deze worden geen compromissen gesloten. Vormgeving en techniek zijn perfect met elkaar in balans. Het gaat hier om een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Deze auto beschikt over meer dan genoeg motorvermogen. Houdt u van een luxe uitstraling? Dan is het lederen interieur een heel aantrekkelijke extra! Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Bij deze BMW M4 Coupé is aan alles gedacht, tot en met een verwarmd stuurwiel aan toe. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Het digitale dashboard rekent mee, denkt mee en rijdt mee. Alle info overzichtelijk in beeld, overal. Bij het inparkeren laat de achteruitrijcamera precies zien hoeveel meter... decimeter... centimeter ruimte er nog is! In deze auto kunt u de belangrijkste functies bedienen met uw stem. Hoe is het met de banden, de accu en andere onderdelen? Connected Services maakt het inzichtelijk, 24/7 via de app. Stevige beats of een sprankelend klassiek orkest? Door het aanwezige Harman/Kardon audiosysteem klinkt elk genre volmaakt. Ook Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst zijn aan boord.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico's in. De head-up display projecteert alle gewenste dashboardinformatie op de juiste hoogte in de voorruit. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze M4 Coupé te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u