WhatsappEmail
BMW M8
BMW M8BMW M8BMW M8BMW M8
Beschikbaar

BMW M8Competition Gran Coupé - Keramische remmen - Individual Lak Automaat

€ 278.161,00

NL5897291
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €3583 per maand
BMW M8 Competition Gran Coupé - Keramische remmen - Individual Lak Automaat
€ 278.161,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Uw ultieme rijbeleving staat hier te wachten. Ervaar het dus zelf: BMW maakt rijden geweldig. Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Zegt u nou zelf: niks is in de auto toch aantrekkelijker dan de geur van een lederen interieur? Tenzij u meer geniet van gemak. En daarvoor is de elektrisch bedienbare achterklep. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. Ook de verlichting is bijzonder vooruitstrevend, voorzien van laserlight koplampen. Bij de rijke uitrusting horen ook 20 inch lichtmetalen velgen, LED-koplampen, sportonderstel, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Met het digitale dashboard van deze auto is de aanpassing van uw cockpitinterface een fluitje van een cent. Bij het inparkeren hoeft u het laatste stukje niet te gokken: de achteruitrijcamera kijkt voor u uit. Uw smartphone is tegenwoordig de sleutel tot heel veel. Ook voor deze auto. Remote services, noemen we dat. Waar u ook bent, contact houden is een eitje. Rijplezier en luisterplezier gaan hand in hand dankzij het high performance audiosysteem. Kabels niet nodig, de draadloze telefoonlader laadt uw smartphone al rijdend bij. De BMW is standaard voorzien van: dashboard met spraakbediening, navigatiesysteem met harde schijf, WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en sportstuur met schakelpaddels.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico's in. Recht voor u ziet u de weg én alle dashboardinformatie dankzij de head-up display De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning en autonoom remsysteem.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron