WhatsappEmail
BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1
Beschikbaar

BMW X1sDrive 18i M-Sport Automaat

€ 57.900,00

NLZ-939-LH
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €751 per maand
BMW X1 sDrive 18i M-Sport Automaat
€ 57.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De BMW X1 is ontworpen als een alleskunner waarmee u zowel in de stad als in de buitengebieden uit de voeten kunt. Deze auto is van 2024 en heeft 6999 kilometer op de teller staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Een krachtige driecilinder benzinemotor en een prettige automatische transmissie zorgen voor de aandrijving van deze stoere BMW. Comfortabel zitten, ook als de rit onstuimig is? Dat kan met de sportstoelen. Het glazen panoramadak zorgt ervoor dat u zich omringd voelt door de omgeving. U wordt in deze auto ook getrakteerd op BMW M-sportpakket, LED-koplampen, donker getint glas achter en verstelbare achterbank.

'Boem is ho'? Niet met deze achteruitrijcamera. U ziet achter net zo goed als voor en krijgt een duidelijk geluidssignaal! Deze auto gaat met u in gesprek. Hij vertelt u dankzij remote services alles over de status van diverse onderdelen en laat zich desgevraagd ook activeren. Gewoon via uw smartphone. Gemak staat voorop bij deze BMW X1. Bijvoorbeeld merkbaar aan de keyless entry. Extra opties op deze auto zijn: sportstuur met schakelpaddels, DAB ontvangst, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico's in. Met voorzieningen als voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze BMW voor een proefrit reserveren.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u