WhatsappEmail
BMW X2BMW X2BMW X2BMW X2
Beschikbaar

BMW X2sDrive18i High Executive Automaat

€ 35.900,00

NLP-661-HS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €466 per maand
BMW X2 sDrive18i High Executive Automaat
€ 35.900,00

Specificaties

  • 2021Bouwjaar
  • 70602KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Robuust, luxe en hoogstaande technologie samengebracht in deze BMW X2, een weerspiegeling van de excellente kwaliteit van Duitse automerken. Voor de aandrijving van deze SUV zorgen een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Lederen bekleding is een smaakvolle en comfortverhogende optie. 's Winters op pad gaan kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom is deze BMW X2 voorzien van weldadige verwarmbare voorstoelen. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Bij de rijke uitrusting horen ook LED koplampen, warmtewerend glas, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Als u 'm vraagt 'hoe gaat het?' geeft deze auto zelf het antwoord. Via de app op uw smartphone. U checkt de meters waar u maar wilt, of activeert diverse functies alvast. Het is veiliger om altijd uw ogen op de weg te houden en uw handen aan het stuur; daarom is dit voertuig uitgerust met een audiosysteem met DAB-ontvangst en een full map navigatiesysteem dat kan worden bediend via het stuurwiel of spraakbediening. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. De parkeersensoren waarschuwen wanneer u te krap inparkeert of dat ene paaltje niet hebt gezien. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze BMW heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. Deze auto is voorzien van cruise control, sportstuurwiel en boordcomputer.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Blijf voor u kijken, terwijl u de rij-informatie afleest op uw voorruit. Daarvoor zorgt de head-up display! Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze BMW. Botsingen met een voorligger gebeuren relatief vaak. De forward collision warning slaat tijdig alarm als dat risico ontstaat, zodat u kunt ingrijpen. U bent mede dankzij vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Interesse? Maak dan gauw een afspraak voor een proefrit.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u