WhatsappEmail
BMW X2
BMW X2BMW X2BMW X2BMW X2
Beschikbaar

BMW X2sDrive20i M-Sport Automaat

€ 57.900,00

NLZ-209-NB
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €751 per maand
BMW X2 sDrive20i M-Sport Automaat
€ 57.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 11999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Of je nu stadsritten maakt of langdurig op snelwegen bent, het rijden met de BMW X2 is steeds een genoegen. Het onderstel biedt comfort en sportiviteit, het interieur is ruim en weldadig en deze auto heeft alle systemen aan boord om jouw ritten zo veilig mogelijk te maken. Deze auto uit 2024 heeft nauwelijks gereden, met een tellerstand van slechts 6999 kilometer. Een krachtige driecilinder benzinemotor en een prettige automatische transmissie zorgen voor de aandrijving van deze stoere BMW. De stoelen zijn verwarmd en bieden ook in winterse kou een comfortabele zit. Natuurlijk behoren BMW M-sportpakket, LED-koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Geen nekkramp of spiegelwerk meer bij het achteruitrijden: de achteruitrijcamera kijkt en ziet alles! Ingericht op Connected Services, voor een nog veiligere en comfortabelere rit. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Komt u aanlopen, dan ontgrendelt de keyless entry gastvrij de sloten. Da's een makkelijke optie! En dan is deze auto ook nog eens voorzien van M-sportstuur, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting.

Het rijden met deze BMW wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze BMW, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
OverigeChevron

Interessant voor u