WhatsappEmail
BMW X6BMW X6BMW X6BMW X6
Beschikbaar

BMW X6M60i xDrive Automaat

€ 217.491,00

NL5937963
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2800 per maand
BMW X6 M60i xDrive Automaat
€ 217.491,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Een auto als de BMW X6 biedt een dynamiek en comfort die typerend zijn voor de producten van de Duitse autofabrikanten. Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Superieur rijgedrag onder moeilijke omstandigheden? Laat dat maar aan de vierwielaandrijving over! Deze BMW X6 heeft niet alleen verwarmbare voorstoelen, maar ze zijn ook nog eens voorzien van massagefunctie. Altijd een goede zitpositie bij iedere snelheid, dankzij de sportstoelen. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 22 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, adaptief dempingsysteem, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Ervaar de wonderen van de digitale mobiliteitswereld waarbij alles wat u wenst op het digitale dashboard verschijnt. Alles vrij achter? De achteruitrijcamera laat het meteen zien. Ingebouwde spraakbediening maakt het mogelijk om de auto te bedienen zonder dat uw aandacht wordt afgeleid. De elektrisch inklapbare trekhaak biedt het beste van twee werelden: de gebruiksmogelijkheden van een trekhaak zonder de storende uitstraling van een vaste kogel. Pech of storing, altijd vervelend. Maar met Connected Services weet u direct wat eraan scheelt. En dus ook wat er moet gebeuren. En deze auto heeft ook met leder bekleed dashboard, full map navigatiesysteem, automatische airconditioning, sportstuur met schakelpaddels, draadloos opladen en DAB ontvangst als standaard uitrusting.

De BMW X6 is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. Op een kop-staartbotsing zit niemand te wachten. Daarom is de forward collision warning onderweg constant alert en berekent via een sensor de veilige afstand tot voorliggers. Het systeem voor vermoeidheidsherkenning neemt het waar als uw concentratie verslapt en geeft u dan een waarschuwing. Ook helpen het voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u