WhatsappEmail
BMW Z4BMW Z4BMW Z4BMW Z4
Beschikbaar

BMW Z4Roadster sDrive30i High Executive Automaat

€ 83.235,00

NL7473385
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1078 per maand
BMW Z4 Roadster sDrive30i High Executive Automaat
€ 83.235,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Sportieve rijders zweren erbij: BMW. En gelijk hebben ze. BMW maakt rijden geweldig. Deze gloednieuwe wagen is onmiddellijk uit voorraad leverbaar. Met een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie beschikt deze BMW over uitstekende prestaties. Voorzien van een lederen interieur: stijl en kwaliteit voor u en uw passagiers! In de guurste maanden is de meegeleverde stoelverwarming een absolute weldaad! Een handige en comfortabele voorziening van deze auto is het elektrisch bedienbare cabriodak. Ook in winterse omstandigheden is rijden een plezier, niet in de laatste plaats dankzij het verwarmd stuurwiel. Ook LED koplampen, BMW M-sportonderstel, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en windscherm horen tot de voorzieningen op deze auto.

Het digitale dashboard vertelt u alles wat u wilt weten voor een slimme, comfortabele en veilige rit. U ziet geen paaltje meer over het hoofd dankzij de achteruitrijcamera. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Bedient u de auto liever met uw stem? Dan is het goed om te weten dat spraakbediening aanwezig is. Appen met uw auto? Geen probleem. U kunt van overal contact opnemen, de functies controleren en activeren. U bedient 'm met remote services. De uitrusting van deze BMW is met Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem met harde schijf, WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en draadloos opladen behoorlijk compleet.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Snelheid, brandstof, navigatie... de head-up display laat het allemaal zien, recht in het zichtveld van de weg. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Mindert een voorligger onverwachts te veel vaart, dan komt de forward collision warning in actie en waarschuwt meteen. U bent mede dankzij voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u