After Sales Manager

Assen

Altijd al willen werken met premiummerken zoals BMW, MINI en ALPINA?! Heb je leidinggevende ervaring en beschik je over werkervaring binnen de automotivebranche? Lees dan snel verder, want misschien zijn wij wel opzoek naar jou!

Leuke collega's
Een fulltime dienstverband
Werken met premium merken

Functie-inhoud

Als After Sales Manager ben je eindverantwoordelijk voor het gehele After Sales Proces. Je geeft leiding aan het magazijn, de (chef)werkplaats en de servicedesk. Samen met je team zorg je ervoor dat de klant een plezierige herinnering overhoudt aan het contact dat hij met Dusseldorp heeft gehad.

 

In deze functie ben je constant bezig om de performance van je team te verbeteren, werk je waar dat nodig is mee in de operatie, draag je verbeterpunten aan in het proces en ondersteun je jouw mensen waar nodig.

 

Daarnaast ben je als After Sales Manager onderdeel van het managementteam van de vestiging en bewaak je het gestelde budget en realiseer je de doelstellingen. Je legt direct verantwoording af aan de vestigingsdirecteur.

Wie ben jij?

Je hebt als After Sales Manager een duidelijke visie over aftersales, streeft naar excellente service en bent in staat om te zorgen voor verbinding tussen de verschillende disciplines. Daarnaast ben stressbestendig, daadkrachtig, goed in coördineren en beschik je over een flexibele instelling.

✓ Enige werkervaring als After Sales Manager of als Serivce Adviseur binnen de automotive;

✓ Uitstekende communicatieve vaardigheden

✓ Woonachtig in (of in de nabijheid van) Assen    

✓ Ervaring met het softwarepakket ‘Autoline’ en premium automerken is een pre

De BMW M3 Touring

Wat krijg jij?

✓ Een professioneel team waarbij plezier en kwaliteit hoog in het vaandel staan;

✓ Via BMW Training Academy volg je diverse trainingen en cursussen om je te ontwikkelen;

✓ Een goed salaris, afgestemd op jouw kennis en ervaring;

✓ Telefoon van de zaak;

✓ Pensioenregeling, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen

✓ Minimaal een jaarcontract wat na een jaar wordt omgezet naar onbepaalde tijd.

Solliciteren

Ben jij de gedreven en professionele After Sales Manager die binnen ons profiel past? Stuur dan vandaag nog je sollicitatiebrief met CV naar sollicitatie@dusseldorpautomotive.nl

Dusseldorp Assen

Onze vestiging in Assen kent een mooie ligging nabij het centrum van de Drentse hoofdstad. En dat komt goed uit. We zijn een begrip voor de regio. Dat doen we met onze service en aandacht voor onze klanten.

Dusseldorp Automotive

Dusseldorp Automotive is al ruim 60 jaar actief partner van BMW Group. Met vestigingen in Alkmaar, Apeldoorn, Assen, Den Haag, Deventer, Hoogeveen, Hoorn, Groningen, Oostzaan en Zwolle behoort Dusseldorp Automotive tot de grotere dealers van de merken BMW en MINI. Onder de naam STARS Schadeherstel heeft Dusseldorp Automotive haar eigen merk onafhankelijke schadeherstelbedrijven en beschikt Dusseldorp Automotive over een multi-merk leaselabel Dusseldorp Carlease

Familiebedrijf
Actief als BMW, MINI & Motorrad dealer
+/- 400 medewerkers