BMW Racing cup nieuws

Het laatste nieuws rondom de BMW Racing Cup lees je op deze pagina. 

BMW Racing Cup - actie op zandvoort

Spektakel op een zomeravond

22 juni 2021

Hoewel de zomer begon waren het op deze midzomeravond races op het circuit van Zandvoort alles behalve zonnige weersomstandigheden. Regen en een frisse wind zorgden ervoor dat de deelnemers aan de BMW Racing Cup nog voor een lastige bandenkeuze stonden tijdens de training en de kwalificatierondjes. Maar de opdrogende baan van het Grand Prix circuit bood voldoende grip voor uiteindelijk snelle rondetijden tijdens de races.

BMW Racing cup - Race Zandvoort

Spannende races op circuit Zandvoort

20 mei 2021

Zandvoort – Op het zonovergoten Grand Prix circuit van Zandvoort vonden dinsdagavond de eerste races van de BMW Racing Cup van dit seizoen plaats, na een gedwongen corona-pauze van ruim een half jaar. Niet minder dan 33 BMW’s M240i stonden aan de start en de coureurs gingen als dartele lammetjes voor hun eerste rondes op racesnelheid de baan op. Snelste man van de dag was zonder meer Paul Meijer, maar hij kwam in de eerste race vanaf pole position niet verder dan de 8e plaats, door een ongelukkig getimede pitstop. In race 2 was hij ongenaakbaar en bleef hij de concurrentie ruim voor.

BMW Racing Cup Zandvoort 23 maart

Geslaagde kick-off voor BMW Racing Cup op circuit Zandvoort

Laatste update 23-3-2021
Hoewel er vanwege COVID 19 nog geen autoraces in Nederland mogen plaatsvinden, beleefde de BMW Racing Cup dinsdag de seizoenstart met een prima testdag op het circuit in Zandvoort. Meer dan 30 deelnemers konden op het prachtige duinencircuit hun snelle BMW’s M240i de sporen geven en hun rondetijden vergelijken met de concurrentie. De conclusie aan het eind van de dag kon niet anders zijn dat de 6 races op de kalender dit seizoen een spannend verloop zullen kennen, want de onderlinge verschillen in de kop van het deelnemersveld zijn gering. De minder ervaren rijders boekten vandaag enorm veel progressie en konden veel leren van de routiniers.

Niets missen rondom de leukste Race Cup in Nederland? Volg dan nu de BMW Racing Cup via Social Media.

Volg ons op Facebook Klik hier 

Volg ons op Instagram Klik hier

Bekijk onze video's op YouTube Klik hier