Nieuws

Corona maatregelen bij Dusseldorp

VEELGESTELDE VRAGEN OMTRENT CORONA

19 maart 2020

Dusseldorp en BMW Group Nederland volgen de ontwikkelingen omtrent het Corona virus op de voet. Wij doen er alles aan om onze acties en besluiten aan te laten sluiten bij de stand van zaken en de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Met onderstaande veel gestelde vragen informeren wij u graag over onze maatregelen. Wanneer de situatie daarom vraagt, worden deze maatregelen verder aangescherpt.
BMW i4 2

De nieuwe BMW i4

18 maart 2020

Met de onthulling van een volledig elektrisch aangedreven Gran Coupé is BMW klaar voor de toekomst. De BMW concept i4 brengt elektrisch rijden, puur rijplezier en fantastisch design bij elkaar. Het is een voorbode van de BMW i4, waarvan de productiestart gepland staat voor 2021.

BMW X1 en X2 xDrive 25e

Nieuwe Plug-in Hybride BMW X-modellen

10 januari 2020

Nieuws vanuit de Autosalon in Brussel. BMW presenteert BMW X-modellen met Plug-in Hyrbride aandrijving: De nieuwe BMW X1 xDrive25e en de BMW X2 xDrive25e. De geavanceerde accu technologie en efficiënte elektrische motor zorgen voor een volledig elektrische actieradius tot wel 57 km. De Ideale afstand voor woon-werk verkeer.

Actieradius van de BMW iX3

18 december 2019

BMW Lanceert interessant nieuws over de volledig elektrische BMW iX3, waarvan de productie in 2020 start. De BMW iX3 is de eerste honderd procent elektrische SAV met de vijfde generatie van de BMW eDrive Technologie. Unieke innovaties voor en de elektromotor en het accupakket, zorgen voor een zeer ruimte actieradius en verbeterde efficiëntie . 

Nieuwe Dusseldorp vestiging

3 december 2019

Met ingang van 2 december 2019 is BMW Den Haag overgenomen door Dusseldorp Automotive.

BMW Den Haag gaat nu verder onder de naam Dusseldorp Den Haag. De dagelijkse leiding op de vestiging komt in handen van Ruud Grift (44). Ruud kent zowel de vestiging als de regio zeer goed en is met directe ingang aangesteld als vestigingsdirecteur. Ruud heeft meer dan 16 jaar ervaring bij BMW Den Haag, waar hij onder andere verantwoordelijk is geweest voor de verkoop- en de aftersalesactiviteiten.

Dusseldorp BMW. Welkom sinds 1959.

19 november 2019

Weet je het nog? Dat gevoel dat je kreeg, je eerst eigen BMW, gewoon helemaal van jou. Het plezier dat je kreeg toen je instapte, het stuur aanraakte en de eerste keer de sleutel omdraaide om hem te starten.  Gewoon lekker onderweg en herinneringen maken! Waar je ook naar toe ging, en me wie, het gevoel van die eerste BMW blijft uniek toch?

De volledig nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé.

16 oktober 2019

Met de eerste BMW 2 Serie Gran Coupé ooit  introduceert BMW het concept van de vierdeurscoupé – dat al is aangeslagen in de hogere segmenten – nu ook in het premium compacte segment. Dankzij een frisse dosis individualiteit en een aantrekkelijke, emotionele vormgeving in combinatie met het innovatieve bedieningsconcept en de connectiviteitstechnologie biedt de BMW 2 Serie Gran Coupé uitmuntend dagelijks gebruiksgemak en de rijdynamiek waar BMW om bekendstaat.
 

Overeenstemming bereikt met Dusseldorp Automotive over BMW Den Haag.

14 oktober 2019

Rijswijk. BMW Group evalueert continu de strategie voor haar dealernetwerk en stelt deze waar nodig bij met een sterke focus op klantoriëntatie. Begin dit jaar besloot BMW Group om BMW Den Haag, een eigen vestiging van BMW Group, te verkopen aan één van de bestaande BMW dealergroepen in Nederland. Deze dealergroepen hebben de afgelopen jaren significante investeringen gedaan in hun vestigingen. Deze investeringen en hun toewijding hebben geleid tot zeer tastbare resultaten op het gebied van klanttevredenheid, verkoopgroei en winstgevendheid.

De BMW M8 en M8 Competition Gran Coupé

9 oktober 2019

De BMW 8 Serie Gran Coupé M Modellen zijn opvallende sportauto’s met vier portieren. Ze combineren de technische vaardigheden van BMW M met de exclusiviteit van de BMW Luxeklasse en bieden uitzonderlijke rijervaringen met een luxe ambiance. Er zijn drie formidabele varianten om uit te kiezen: de BMW M850i Gran Coupé biedt een uniek samenspel van prestaties, efficiëntie en comfort. De BMW M8 Gran Coupé met M xDrive maakt indruk met zijn zeer exclusieve ambiance en dynamische karakter.