Nieuws

BMW eDrive Zones

27 juli 2020

Meer en meer steden stellen zogenoemde milieuzones in. Om emissievrij rijden in deze zones, en daarbuiten, zo veel mogelijk te promoten heeft BMW eDrive Zones ontwikkeld. Vanaf 12 maart 2020 herkent uw BMW Plug-in Hybride* automatisch dat hij een eDrive Zone binnenrijdt en schakelt dan automatisch over op een emissievrije, volledig elektrische rijmodus. Bij ingeschakelde navigatie zal uw BMW zelfs de accu voorbereiden op de BMW eDrive Zone en indien nodig een laadstation in de omgeving aanbevelen.

BMW ix3 Levertijd

De volledig nieuwe BMW iX3

14 juli 2020

De eerste volledig elektrisch aangedreven BMW X model is klaar voor productie: de BMW iX3. De technische kennis en ervaring die BMW heeft opgebouwd met de ontwikkeling van de BMW i modellen is nu ingezet voor een volledig elektrisch model uit de X-familie van BMW. De geheel nieuwe BMW iX3 verenigt lokaal emissievrij rijplezier met het sportieve karakter waar de auto’s van BMW om bekendstaan
BMW i3 For the oceans zij aanzicht

BMW i3 For the Oceans Edition

29 juni 2020

De BMW i3 For the Oceans Edition is een unieke uitvoering met een bijzonder mooi verhaal. Met deze zeer gelimiteerde uitgevoerde BMW i3 zet BMW opnieuw de standaard naar nog meer duurzaamheid. Met de aanschaf van de BMW i3 'for the oceans editie' wordt een bedrag van € 1000,- gedoneerd aan een NGO die zich zonder winstoogmerk inzet voor oceanen zonder plastic. Ieder verkocht model heeft dus een aandeel in dit grote doel.

Dusseldorp BMW x Ado Den Haag

Dusseldorp BMW mobiliteitspartner van ADO Den Haag

17 juni 2020

Met groot genoegen kan Dusseldorp BMW wereldkundig maken dat het een meerjarig partnerschap gesloten heeft met ADO Den Haag. Tot minimaal 2025 zal Dusseldorp BMW als mobiliteitspartner het wagenpark van de club van glans en sportiviteit voorzien.

De nieuwe BMW M5 en BMW M5 Competition.

17 juni 2020

BMW M GmbH heeft zijn high-performance BMW M5 en BMW M5 Competition naar een nog hoger niveau getild. De modellen zijn stilistisch verfijnd en het bedieningsconcept is verder geperfectioneerd. De 4,4 liter V8 motor met BMW M TwinPower Turbo technologie levert 441 kW (600 pk) vermogen in de BMW M5 en 460 kW (625 pk) in de BMW M5 Competition. Prijzen beginnen bij € 157.743 voor de BMW M5 en € 167.302 voor de BMW M5 Competition.

SUBSIDIE VOOR DE BMW i3(s)

4 juni 2020

Voor alle BMW fans die graag elektrisch willen gaan rijden: wij hebben prachtig nieuws voor jullie! De overheid stimuleerde elektrisch rijden al door het schrappen van de belastingen (wegenbelasting en BPM). Daar komt nu een nieuwe regeling bij, alsof elektrisch rijden in een BMW nog niet leuk genoeg is! Vanaf 4 juni 2020 komen particulieren, bij het kopen of leasen van een nieuwe elektrische auto onder de € 45.000,-, in aanmerking voor een subsidie van € 4.000,-.

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé.

2 juni 2020

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé is opvallender en sportiever dan ooit. Met het algehele concept betrekt BMW de berijder sterk bij de rijervaring. De rijdynamische eigenschappen zorgen voor een duidelijk scherper stuurkarakter dan bij zijn voorganger en voor meer onderscheid tussen de nieuwe BMW 4 Serie Coupé en de nieuwe BMW 3 Serie Sedan. Marktintroductie is in oktober 2020, productie vindt plaats in de BMW fabriek in Dingolfing. Prijzen volgen deze zomer.

De vernieuwde BMW 5 Serie

27 mei 2020

Wat gaat de tijd toch snel. In 1972 introduceerden wij de aller eerste generatie van dit model. Nu, ruim 50 jaar later, is dit model uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende auto’s in zijn klasse. Wij hebben het natuurlijk over de BMW 5 Serie en ja, hij is nog beter geworden. Aanschouw de vernieuwde BMW 5 Serie Sedan en BMW 5 Serie Touring, vanaf juli beschikbaar bij Dusseldorp BMW.

De nieuwe BMW 6 Serie Gran Turismo.

27 mei 2020

De BMW 6 Serie Gran Turismo is een uniek voertuigconcept in het premium executive segment dat comfort op lange afstanden combineert met sportief design en intelligente functionaliteit. Vernieuwd design van voor- en achterzijde versterkt de uitstraling en zorgt voor extra sportieve allure.

Vaderdag

18 mei 2020

Vele momenten die je samen met je vader beleeft zijn speciaal. Het zijn momenten die je graag voor altijd wilt waarborgen.

Zondag 21 juni is het alweer Vaderdag. Dit is het moment om je vader eens in het zonnetje te zetten. En wat is er nou leuker dan het krijgen van een geknutseld cadeau? Iets wat jij helemaal zelf hebt gemaakt. Dusseldorp heeft daarom speciaal voor jou een vouwplaat van de BMW M1 gecreëerd. Pak je kleurpotloden, stiften of verf er maar bij en begin met het ontwerpen van de droomauto van jouw vader!