Nieuws

Jeff Koons X Jacksart

Dusseldorp BMW X Jeff Koons

6 september 2022

Exclusiever dan dit gaat het niet worden. De wereldberoemde kunstenaar Jeff Koons heeft zijn eigen BMW M850i xDrive Gran Coupé ontworpen. Het resultaat: een kunstwerk op wielen waar maar 99 exemplaren ter wereld van rijden. Rijden? Dat klopt, het doel van deze samenwerking is dat de auto’s ook daadwerkelijk gaan rijden en niet alleen maar tentoongesteld zullen worden.

 

THE 8 X JEFF KOONS is te bewonderen in onze showroom in Apeldoorn

De eerste BMW M3 Touring ooit!

22 juni 2022

Na 50 jaar wachten is het zover: De BMW M3 Competition Touring met M xDrive. BMW M verwelkomt een nieuwe carrosserievariant in de line-up van high-performance modellen

De nieuwe BMW X1 en iX1

De nieuwe BMW X1 en de eerste volledig elektrische BMW iX1

1 juni 2022

Daar is hij dan: de derde generatie BMW X1 met een kenmerkend design en ongekend veel interieur ruimte. Voor het eerst ook te krijgen als volledig elektrische auto. De BMW iX1. De nieuwe BMW iX1 biedt rijplezier en moderne, veelzijdige functionaliteit in combinatie met emissievrije mobiliteit. 

De nieuwe BMW M4 CSL

De nieuwe BMW M4 CSL

20 mei 2022

Om te vieren dat BMW M 50 jaar bestaat presenteert BMW een speciale editie van de succesvolle high performance modellen. Dat is in dit geval de nieuwe BMW M4 CSL die zijn genen deelt met de race-uitvoering de BMW M4 GT3. Zijn zeer sportieve karakter is te zien aan twee kenmerken. Een toename van het vermogen ten opzichte van de BMW M4 Competition Coupé. Namelijk 40 pk extra, dit zorgt ervoor dat de BMW M4 CSL in totaal 550 pk heeft. Daarnaast is de nieuwe BMW M4 CSL maar liefst 100 kilogram lichter.

De nieuwe BMW 3 Serie

De nieuwe BMW 3 Serie

19 mei 2022

Hij is hier; de nieuwe BMW 3 Serie. Verkrijgbaar als BMW 3 Serie Sedan en BMW 3 Serie Touring. De grootste verschillen met zijn voorganger? Dat zijn de nieuwe koplampen, de nieuwe nierengrille en een nog strakkere en modernere achterzijde. Daarnaast heeft het interieur ook een flinke update gehad met onder andere het BMW Curved Display.

Vanaf vrijdag 22 juli bij Dusseldorp BMW in de showroom! 

De nieuwe BMW 7 Serie

De nieuwe BMW i7

20 april 2022

Vanaf december 2022 bij Dusseldorp BMW in de showrooms: De nieuwe BMW 7 Serie! De nieuwe BMW 7 Serie heeft een flink vernieuwd uiterlijk, een digitale belevenis van topklasse en veel comfort voor langere reizen. Centraal bij dit nieuwe model staat de BMW i7. Deze volledig elektrische variant van de BMW 7 Serie laat zien hoe duurzaam een premium limousine kan zijn.
De nieuwe BMW X7

De nieuwe BMW X7

13 april 2022

Ontdek de nieuwe BMW X7, het nieuwe model van BMW in de topklasse. De nieuwe BMW X7 legt de lat voor rijplezier in ultieme luxe opnieuw hoger. De indrukwekkende uitstraling van de BMW X7 is nu verder aangescherpt met een geheel nieuwe voorkant, een unieker interieur en een state-of-the-art bedieningssysteem. 
eDrive Zones Den Haag

BMW eDrive Zones Den Haag

3 februari 2022

Den Haag wil de CO2-uitstoot in de binnenstad zoveel mogelijk beperken. BMW Plug-in Hybrides kunnen hier een grote bijdrage aan leveren. Met de introductie van de BMW eDrive Zone in Den Haag wordt de volgende stap naar emissievrij rijden in de binnenstad mogelijk gemaakt.

De BMW X2 GoldPlay Edition

31 januari 2022

Sportiviteit en exclusiviteit komen samen met de nieuwe BMW X2 GoldPlay Edition. De nieuwe BMW X2 GoldPlay Edition versterkt de sportieve uitstraling van de normale BMW X2 met opvallende accenten en een interieur die het rijplezier verhoogt.