Nieuws

De nieuwe BMW M4 CSL

De nieuwe BMW M4 CSL

20 mei 2022

Om te vieren dat BMW M 50 jaar bestaat presenteert BMW een speciale editie van de succesvolle high performance modellen. Dat is in dit geval de nieuwe BMW M4 CSL die zijn genen deelt met de race-uitvoering de BMW M4 GT3. Zijn zeer sportieve karakter is te zien aan twee kenmerken. Een toename van het vermogen ten opzichte van de BMW M4 Competition Coupé. Namelijk 40 pk extra, dit zorgt ervoor dat de BMW M4 CSL in totaal 550 pk heeft. Daarnaast is de nieuwe BMW M4 CSL maar liefst 100 kilogram lichter.

De nieuwe BMW 3 Serie

De nieuwe BMW 3 Serie

19 mei 2022

Hij is hier; de nieuwe BMW 3 Serie. Verkrijgbaar als BMW 3 Serie Sedan en BMW 3 Serie Touring. De grootste verschillen met zijn voorganger? Dat zijn de nieuwe koplampen, de nieuwe nierengrille en een nog strakkere en modernere achterzijde. Daarnaast heeft het interieur ook een flinke update gehad met onder andere het BMW Curved Display.

Vanaf vrijdag 22 juli bij Dusseldorp BMW in de showroom! 

De nieuwe BMW 7 Serie

De nieuwe BMW i7

20 april 2022

Vanaf december 2022 bij Dusseldorp BMW in de showrooms: De nieuwe BMW 7 Serie! De nieuwe BMW 7 Serie heeft een flink vernieuwd uiterlijk, een digitale belevenis van topklasse en veel comfort voor langere reizen. Centraal bij dit nieuwe model staat de BMW i7. Deze volledig elektrische variant van de BMW 7 Serie laat zien hoe duurzaam een premium limousine kan zijn.
De nieuwe BMW X7

De nieuwe BMW X7

13 april 2022

Ontdek de nieuwe BMW X7, het nieuwe model van BMW in de topklasse. De nieuwe BMW X7 legt de lat voor rijplezier in ultieme luxe opnieuw hoger. De indrukwekkende uitstraling van de BMW X7 is nu verder aangescherpt met een geheel nieuwe voorkant, een unieker interieur en een state-of-the-art bedieningssysteem. 
eDrive Zones Den Haag

BMW eDrive Zones Den Haag

3 februari 2022

Den Haag wil de CO2-uitstoot in de binnenstad zoveel mogelijk beperken. BMW Plug-in Hybrides kunnen hier een grote bijdrage aan leveren. Met de introductie van de BMW eDrive Zone in Den Haag wordt de volgende stap naar emissievrij rijden in de binnenstad mogelijk gemaakt.

De BMW X2 GoldPlay Edition

31 januari 2022

Sportiviteit en exclusiviteit komen samen met de nieuwe BMW X2 GoldPlay Edition. De nieuwe BMW X2 GoldPlay Edition versterkt de sportieve uitstraling van de normale BMW X2 met opvallende accenten en een interieur die het rijplezier verhoogt.

 

 

De nieuwe BMW 8 Serie

De nieuwe BMW 8 Serie modellen

26 januari 2022

De BMW 8 Serie is vernieuwd! Meer dan ooit laat de nieuwe BMW 8 Serie zien waarvoor hij gemaakt is; uitmuntende prestaties en een exclusieve stijl. Met opvallende aanpassingen aan zowel het exterieur als het interieur zijn deze modellen positief ontwikkeld. Maak kennis met de nieuwe BMW 8 Serie Coupé, de nieuwe BMW 8 Serie Cabrio en de nieuwe BMW 8 Serie Gran Coupé.

De nieuwe BMW 8 Serie modellen gaan in Maart 2022 in productie. 

Tom Coronel verrassing

Kerst bij Dusseldorp BMW

15 december 2021

De Kerstdagen komen eraan en om dit te vieren hebben wij twee auto's omgebouwd tot Foute Kersttrui-auto's. Met deze auto's zijn wij langs klanten gegaan om hen te verrassen met een Dusseldorp Kersttrui, een flesje bubbels en een borrelbox van Thuis Uit Eten. Om onze klanten nog wat extra te verrassen deden we dit met niemand minder dan Andy van der Meijde, Tom Coronel en Ruben Hein. 
BMW 230e Active Tourer

De nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer.

6 oktober 2021

Ruimtelijkheid, het voor BMW typerende rijplezier en een extreem progressieve benadering zijn de kenmerken van de nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer. De tweede generatie van de sportieve allrounder voor het compacte premiumsegment ziet er dynamischer uit en heeft een krachtige uitstraling dankzij de heldere BMW designtaal. Het ingrijpend vernieuwde interieur combineert een verscheidenheid aan gebruiksmogelijkheden met moderne geometrie en een BMW Curved Display zoals in de BMW iX.