Nieuws

BMW 128ti wit voorzijde

BMW 128ti

7 oktober 2020

Het moment is daar, de lancering van de BMW 128ti. BMW gaat met deze benaming terug naar een jarenlange traditie, die al sinds de jaren '60' gebruikt wordt. De aanduiding 'ti' staat voor Turismo Internzaionale en markeert bijzondere sportieve modellen. De BMW 128ti is gepositioneerd tussen de 120i en de BMW135i xDrive.  

 

BMW 4 Serie Cabrio 2020 groen

De nieuwe BMW 4 Serie Cabrio

30 september 2020

BMW lanceert de nieuwste BMW 4 Serie cabrio, hetgeen wat ons meteen opvalt het stalen vouwdak is ingeruild voor een traditionele stoffen stof kap. Wat ons betreft een goede keuze, want het staat hem fantastisch!
De nieuwe BMW M3 Competition en BMW M4 Competition teaser

De nieuwe BMW M3 en BMW M4

23 september 2020

35 jaar na het debuut van de eerste BMW M3 presenteert BMW de nieuwste generatie van zijn high-performance modellen die baangerichte prestaties combineren met dagelijkse bruikbaarheid. De BMW M3 Competition en BMW M4 Competition zijn vanaf maart 2021 te bestellen bij Dusseldorp BMW, tegen die tijd kunnen wij ook de prijs bekend maken.

Dusseldorp BMW x Ado Den Haag aflevering

ADO Den Haag ontvangt nieuwe BMW's

2 september 2020

Dinsdag werd het parkeerterrein van het Cars Jeans Stadion op indrukwekkende wijze gevuld: met ruim 60 gloednieuwe auto's van BMW, een M5-parcours en een kartbaan. De selectie en staf van ADO Den Haag kregen bij een uniek event hun nieuwe wagens uitgereikt van Dusseldorp BMW, dat zich met ingang van 1 september voor 5 jaar als mobiliteitspartner aan ADO Den Haag verbond.
BMW 545e xDrive voorzijde

De BMW 545e xDrive Sedan

12 augustus 2020

BMW presenteert een nieuwe plug-in hybride topmodel. Namelijk de BMW 545e xDrive Sedan, met een krachtige zescilinder-in-lijn benzinemotor en vierwielaandrijving voor maximale energie-efficiëntie en dynamische prestaties. De BMW 545e xDrive is vanaf eind september te bestellen bij Dusseldorp BMW, tegen die tijd kunnen wij ook de prijs bekend maken. 

BMW M Performance Parts

10 augustus 2020

Hoogwaardige M Performance Parts voor exterieur én interieur versterken het sportieve karakter van de nieuwe BMW 5 Serie, de BMW M5 en de BMW M5 Competition. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

BMW eDrive Zones

27 juli 2020

Meer en meer steden stellen zogenoemde milieuzones in. Om emissievrij rijden in deze zones, en daarbuiten, zo veel mogelijk te promoten heeft BMW eDrive Zones ontwikkeld. Vanaf 12 maart 2020 herkent uw BMW Plug-in Hybride* automatisch dat hij een eDrive Zone binnenrijdt en schakelt dan automatisch over op een emissievrije, volledig elektrische rijmodus. Bij ingeschakelde navigatie zal uw BMW zelfs de accu voorbereiden op de BMW eDrive Zone en indien nodig een laadstation in de omgeving aanbevelen.

BMW ix3 Levertijd

De volledig nieuwe BMW iX3

14 juli 2020

De eerste volledig elektrisch aangedreven BMW X model is klaar voor productie: de BMW iX3. De technische kennis en ervaring die BMW heeft opgebouwd met de ontwikkeling van de BMW i modellen is nu ingezet voor een volledig elektrisch model uit de X-familie van BMW. De geheel nieuwe BMW iX3 verenigt lokaal emissievrij rijplezier met het sportieve karakter waar de auto’s van BMW om bekendstaan
BMW i3 For the oceans zij aanzicht

BMW i3 For the Oceans Edition

29 juni 2020

De BMW i3 For the Oceans Edition is een unieke uitvoering met een bijzonder mooi verhaal. Met deze zeer gelimiteerde uitgevoerde BMW i3 zet BMW opnieuw de standaard naar nog meer duurzaamheid. Met de aanschaf van de BMW i3 'for the oceans editie' wordt een bedrag van € 1000,- gedoneerd aan een NGO die zich zonder winstoogmerk inzet voor oceanen zonder plastic. Ieder verkocht model heeft dus een aandeel in dit grote doel.

Dusseldorp BMW x Ado Den Haag

Dusseldorp BMW mobiliteitspartner van ADO Den Haag

17 juni 2020

Met groot genoegen kan Dusseldorp BMW wereldkundig maken dat het een meerjarig partnerschap gesloten heeft met ADO Den Haag. Tot minimaal 2025 zal Dusseldorp BMW als mobiliteitspartner het wagenpark van de club van glans en sportiviteit voorzien.