Nieuws

De nieuwe BMW X5 M en BMW X6 M Competition.

23 februari 2023

BMW M GmbH vernieuwt de high-performance modellen in het luxe Sports Activity Vehicle en Sports Activity Coupé segment met nóg betere prestaties, uitstraling en digitale functionaliteiten. Dankzij upgrades aan - en elektrificatie van - de aandrijflijn geven de nieuwe BMW X5 M Competition en BMW X6 M Competition hun vermogen nog directer af. Ze zijn  uitgerust met een nieuwe V8 benzinemotor met 48V Mild Hybrid technologie en leveren een maximaal vermogen van 460 kW (625 pk).

Undercover met Tom Coronel

Tom Coronel undercover bij Dusseldorp BMW

21 februari 2023

“Heeft deze meneer wel een rijbewijs?”


Voor een nieuwe wervingscampagne ging Tom Coronel bij de collega's in Den Haag een dagje meelopen, maar dan wel onherkenbaar. Hoe vond Tom het om te werken bij Dusseldorp en hoe geduldig zijn onze collega's? Dat zie je in deze video. In de werkplaats in Den Haag is verteld dat er een leerling een dag mee komt lopen en dat dit gefilmd wordt voor promotiedoeleinden. Echter is aan de collega’s niet verteld dat deze ‘leerling’ een beetje druk en vervelend kan zijn.

Tijd voor de ALPINA B5 GT

10 februari 2023

ALPINA heeft een rijke historie van exclusieve modellen, begeerd door verzamelaars en liefhebbers. Voortbordurend op deze traditie werd onlangs de ALPINA B5 GT geboren, waarin de passie voor meesterwerken wordt uitgedrukt. De B5 GT combineert een genuanceerd, onderscheidend uiterlijk met de krachtigste aandrijflijn uit de geschiedenis van ALPINA. De B5 GT markeert daarmee het door ALPINA vormgegeven hoogtepunt van de BMW 5 Serie, gelimiteerd tot 250 stuks wereldwijd.
De nieuwe BMW X5 en BMW X6

De nieuwe BMW X5 en X6

8 februari 2023

Vanaf april 2023 beschikbaar: de gloednieuwe BMW X5 en BMW X6! De nieuwe BMW X5 en BMWM X6 stralen balans en zelfvertrouwen uit en bevatten wijzigingen aan het design en opgewaardeerde standaarduitrustingen. De BMW X5 is voorzien van alles wat nodig is om zijn toonaangevende positie te behouden. De nieuwe BMW X6 is klaar om de kop in zijn segment over te nemen.

De BMW X5 is beschikbaar vanaf €96.512,- en de BMW X6 vanaf €117.676,-.

Het design van de BMW M3 CS

De nieuw BMW M3 CS

25 januari 2023

Nieuw: de BMW M3 CS. Nog sneller, nog lichter en perfect voor op het circuit. De M3 CS heeft een doordachte lichtgewicht constructie met veel door koolstofvezel versterkte kunststof, extra motorvermogen, een modelspecifieke onderstelafstemming en exclusieve designkenmerken. Dit alles wordt gecombineerd met het praktische gebruiksgemak van de BMW M3 Sedan. De BMW M3 CS gaat in maart in productie en is leverbaar voor €191.844,-.

BMW presenteert BMW i Vision Dee in Las Vegas.

5 januari 2023

Rijswijk. De BMW Group deelt zijn visie op de toekomstige digitale ervaring, zowel binnen als buiten de auto, op de Consumer Electronics Show (CES) 2023 in Las Vegas. De BMW i Vision Dee is de futuristische middelgrote sedan met een nieuwe en ingetogen designtaal. De naam ’Dee’ staat voor Digital Emotional Experience — en dat is precies het doel: in de toekomst een nog sterkere band creëren tussen mensen en hun auto's.

BMW M TREE, BY DUSSELDORP

21 december 2022

In de decembermaand heeft Dusseldorp BMW jonge M-fans verrast en in het zonnetje gezet. Dit deden wij met niemand minder dan Andy van der Meijde die in een speciale BMW M-auto, volledig in kerststijl.
Martinistad

ACM keurt overname VMD Groep door Dusseldorp Automotive goed

28 november 2022

Dusseldorp Automotive heeft op 28 november jl. goedkeuring ontvangen van de ACM (Autoriteit Consument en Markt) voor de overname van de BMW- en MINI-bedrijven van de VMD Groep. Hiermee is de VMD Groep met terugwerkende kracht per 1 januari onderdeel van Dusseldorp Automotive.

De nieuwe BMW 3.0 CSL

24 november 2022

Nu zijn 50ste jubileumjaar ten einde loopt, presenteert BMW M GmbH opnieuw een technisch meesterwerk dat de essentie belichaamt van vijftig jaar passie voor autosport. Het is de nieuwe BMW 3.0 CSL, vernoemd naar het legendarische model uit de vroege jaren zeventig.

Achter het stuur

22 november 2022

Achter het stuur is een podcast waarin Wietze de Jager het gesprek aangaat met spraakmakende Dusseldorp-bestuurders. Onderwerpen zoals het rijgedrag, de auto en natuurlijk de gast zelf komen uitgebreid naar voren in de podcast. Zo kom jij, als luisteraar erachter wie er "achter het stuur" zit van bijvoorbeeld een bedrijf of beweging. Alle afleveringen van Acher Het Stuur worden opgenomen tussen de mooiste BMW's in onze vestigingen.