Nieuws

De vernieuwde BMW 5 Serie

27 mei 2020

Wat gaat de tijd toch snel. In 1972 introduceerden wij de aller eerste generatie van dit model. Nu, ruim 50 jaar later, is dit model uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende auto’s in zijn klasse. Wij hebben het natuurlijk over de BMW 5 Serie en ja, hij is nog beter geworden. Aanschouw de vernieuwde BMW 5 Serie Sedan en BMW 5 Serie Touring, vanaf juli beschikbaar bij Dusseldorp BMW.

De nieuwe BMW 6 Serie Gran Turismo.

27 mei 2020

De BMW 6 Serie Gran Turismo is een uniek voertuigconcept in het premium executive segment dat comfort op lange afstanden combineert met sportief design en intelligente functionaliteit. Vernieuwd design van voor- en achterzijde versterkt de uitstraling en zorgt voor extra sportieve allure.
BMW i3 For the oceans zij aanzicht

BMW i3 For the Oceans Edition

20 mei 2020

De BMW i3 For the Oceans Edition is een unieke uitvoering met een bijzonder mooi verhaal. Met deze zeer gelimiteerde uitgevoerde BMW i3 zet BMW opnieuw de standaard naar nog meer duurzaamheid. Met de aanschaf van de BMW i3 'for the oceans editie' wordt een bedrag van € 1000,- gedoneerd aan een NGO die zich zonder winstoogmerk inzet voor oceanen zonder plastic. Ieder verkocht model heeft dus een aandeel in dit grote doel.

Corona maatregelen bij Dusseldorp

VEELGESTELDE VRAGEN OMTRENT CORONA

19 maart 2020

Dusseldorp en BMW Group Nederland volgen de ontwikkelingen omtrent het Corona virus op de voet. Wij doen er alles aan om onze acties en besluiten aan te laten sluiten bij de stand van zaken en de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Met onderstaande veel gestelde vragen informeren wij u graag over onze maatregelen. Wanneer de situatie daarom vraagt, worden deze maatregelen verder aangescherpt.
BMW i4 2

De nieuwe BMW i4

18 maart 2020

Met de onthulling van een volledig elektrisch aangedreven Gran Coupé is BMW klaar voor de toekomst. De BMW concept i4 brengt elektrisch rijden, puur rijplezier en fantastisch design bij elkaar. Het is een voorbode van de BMW i4, waarvan de productiestart gepland staat voor 2021.

BMW X1 en X2 xDrive 25e

Nieuwe Plug-in Hybride BMW X-modellen

10 januari 2020

Nieuws vanuit de Autosalon in Brussel. BMW presenteert BMW X-modellen met Plug-in Hyrbride aandrijving: De nieuwe BMW X1 xDrive25e en de BMW X2 xDrive25e. De geavanceerde accu technologie en efficiënte elektrische motor zorgen voor een volledig elektrische actieradius tot wel 57 km. De Ideale afstand voor woon-werk verkeer.

Actieradius van de BMW iX3

18 december 2019

BMW Lanceert interessant nieuws over de volledig elektrische BMW iX3, waarvan de productie in 2020 start. De BMW iX3 is de eerste honderd procent elektrische SAV met de vijfde generatie van de BMW eDrive Technologie. Unieke innovaties voor en de elektromotor en het accupakket, zorgen voor een zeer ruimte actieradius en verbeterde efficiëntie . 

Nieuwe Dusseldorp vestiging

3 december 2019

Met ingang van 2 december 2019 is BMW Den Haag overgenomen door Dusseldorp Automotive.

BMW Den Haag gaat nu verder onder de naam Dusseldorp Den Haag. De dagelijkse leiding op de vestiging komt in handen van Ruud Grift (44). Ruud kent zowel de vestiging als de regio zeer goed en is met directe ingang aangesteld als vestigingsdirecteur. Ruud heeft meer dan 16 jaar ervaring bij BMW Den Haag, waar hij onder andere verantwoordelijk is geweest voor de verkoop- en de aftersalesactiviteiten.

Dusseldorp BMW. Welkom sinds 1959.

19 november 2019

Weet je het nog? Dat gevoel dat je kreeg, je eerst eigen BMW, gewoon helemaal van jou. Het plezier dat je kreeg toen je instapte, het stuur aanraakte en de eerste keer de sleutel omdraaide om hem te starten.  Gewoon lekker onderweg en herinneringen maken! Waar je ook naar toe ging, en me wie, het gevoel van die eerste BMW blijft uniek toch?