Nieuws

BMW 230e Active Tourer

De nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer.

6 oktober 2021

Ruimtelijkheid, het voor BMW typerende rijplezier en een extreem progressieve benadering zijn de kenmerken van de nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer. De tweede generatie van de sportieve allrounder voor het compacte premiumsegment ziet er dynamischer uit en heeft een krachtige uitstraling dankzij de heldere BMW designtaal. Het ingrijpend vernieuwde interieur combineert een verscheidenheid aan gebruiksmogelijkheden met moderne geometrie en een BMW Curved Display zoals in de BMW iX.

Zonnepanelen Oostzaan

Duurzaamheid bij Dusseldorp BMW

28 september 2021

Bij Dusseldorp vinden we het belangrijk dat we voorop lopen wat betreft innovatie, moderne techniek en duurzame mobiliteit. We werken daarom hard aan een duurzame toekomst. Zo  hebben we bijvoorbeeld in Oostzaan een vestiging dat vrijwel CO2-neutraal opereert dankzij onder andere zonnepanelen en een duurzaam klimaatsysteem. Ben jij benieuwd wat wij bij Dusseldorp allemaal doen om zo maatschappelijk verantwoord mogelijk te ondernemen? Lees dan snel verder!
BMW iX3 2021 voorzijde

De nieuwe BMW iX3

11 augustus 2021

BMW legt de lat opnieuw hoger als het gaat om rijplezier in volledig elektrische auto's. De BMW iX3 heeft een flinke update gehad waarbij het sportieve karakter van de 286 pk sterke iX3 nog verder wordt benadrukt. Bovendien is de BMW iX3 nu standaard voorzien van het M Sportpakket. 

BMW X5 and BMW X6 Black Vermilion editions

BMW X5, BMW X6 en BMW X7 limited editions

14 juli 2021

De BMW X5, de BMW X6 en de BMW X7 combineren comfort en luxe met superieure prestaties en dynamische rijeigenschappen. Daarnaast zijn deze modellen elegant en onderscheidend in hun design. Nieuw zijn de BMW X5 en de BMW X6 limited editions Black Vermilion en de BMW X7 limited edition in Frozen Black Metallic. Slechts enkele exemplaren van deze modellen komen naar Nederland. 

BMW M240i Coupé paars drift

De nieuwe BMW 2 Serie Coupé

7 juli 2021

BMW zet zijn traditie van sportieve coupés modellen voort. De nieuwe BMW 2 Serie Coupé vormt de benchmark voor rijplezier, Met fantastische rijkwaliteiten, een prachtige design design en krachtige motoren is dit model volledig gefocust op sportiviteit. De unieke uitstraling, zescilinder-in-lijn benzinemotor in de BMW M240i, achterwielaandrijving en van de BMW 4 Serie overgenomen onderstelcomponenten onderscheiden de nieuwe BMW 2 Serie Coupé duidelijk van de BMW 1 Serie – en van alle concurrenten.

BMW Configureren met EVE

DE BMW configurator

25 juni 2021

Hoe gaat mijn samengestelde BMW er in het echt uit zien? Heb ik wel de juiste kleur gekozen en zijn dit de juiste velgen? Hoewel u zich erg kan verheugen op de levering van uw nieuwe BMW kan het ook erg spannend zijn. Aan deze onzekerheid komt een eind dankzij onze Emotional Virtual Experience configurator, afgekort EVE.

BMW 4 Serie Gran Coupé

De Nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé

9 juni 2021

De tweede generatie van de BMW 4 Serie Gran Coupé is gelanceerd. De auto heeft een aanzienlijk verbeterde rijdynamiek, een scherper design, een premium uitstraling en baanbrekende innovaties op het gebied van bediening en connectiviteit. De Nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé wordt gebouwd op dezelfde productielijn als de BMW i4 en de modellen van de 3 Serie. De showroomintroductie zal plaats vinden in november 2021. De BMW 4 Serie Gran Coupé zal leverbaar zijn met een prijs vanaf €55.587,-. 

Nieuwe BMW X3M X4M

De nieuwe BMW X3 (M) en X4 (M)

9 juni 2021

Sportiever, moderner en digitaler: dat zijn de uitgangspunten van de vernieuwde BMW X3 (M) en BMW (X4) M. Beide modellen zijn niet alleen voorzien van een opgefrist uiterlijk, maar ook van een uitgebreide uitrusting. Het modellengamma is bovendien overzichtelijker opgebouwd.

 

 

Dusseldorp BMW - Auto inruilen

Alles over het inruilen van uw auto

1 juni 2021

Bij de aanschaf van een nieuwe auto is het vaak vanzelfsprekend dat de oude auto wordt ingeruild. Wij merken bij Dusseldorp BMW dat hier nog wel regelmatig een aantal vragen bij komen kijken. Zo is bijvoorbeeld het verschil tussen de dagwaarde en de restwaarde niet altijd duidelijk of is het onduidelijk wat er meegenomen moet worden bij het inruilen van een auto. Daarom hebben wij speciaal voor jullie een aantal veelgestelde vragen beantwoord.

M4 Cabrio Competition

De nieuwe BMW M4 Cabrio

26 mei 2021

De nieuwe BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive is het meest exclusieve model in de nieuwe generatie van BMW M modellen. De bekende 510 pk sterke 6-cilinder-in-lijnmotor en M xDrive vierwielaandrijving zorgen voor een uitzonderlijke prestaties. De productie van de nieuwe BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive start komende juli en is vanaf u te bestellen bij Dusseldorp BMW.