Nieuws

Martinistad

ACM keurt overname VMD Groep door Dusseldorp Automotive goed

28 november 2022

Dusseldorp Automotive heeft op 28 november jl. goedkeuring ontvangen van de ACM (Autoriteit Consument en Markt) voor de overname van de BMW- en MINI-bedrijven van de VMD Groep. Hiermee is de VMD Groep met terugwerkende kracht per 1 januari onderdeel van Dusseldorp Automotive.

De nieuwe BMW 3.0 CSL

24 november 2022

Nu zijn 50ste jubileumjaar ten einde loopt, presenteert BMW M GmbH opnieuw een technisch meesterwerk dat de essentie belichaamt van vijftig jaar passie voor autosport. Het is de nieuwe BMW 3.0 CSL, vernoemd naar het legendarische model uit de vroege jaren zeventig.

Achter het stuur

22 november 2022

Achter het stuur is een podcast waarin Wietze de Jager het gesprek aangaat met spraakmakende Dusseldorp-bestuurders. Onderwerpen zoals het rijgedrag, de auto en natuurlijk de gast zelf komen uitgebreid naar voren in de podcast. Zo kom jij, als luisteraar erachter wie er "achter het stuur" zit van bijvoorbeeld een bedrijf of beweging. Alle afleveringen van Acher Het Stuur worden opgenomen tussen de mooiste BMW's in onze vestigingen.

Sinterklaasauto Dusseldorp BMW

De 8 van Sinterklaas

17 november 2022

Afgelopen zaterdag is Sinterklaas, na zijn avontuur met de gezonken stoomboot, toch aangekomen in Nederland. Om Sinterklaas te kunnen ondersteunen tijdens het rondbrengen van alle cadeautjes hebben wij een speciale auto voor hem beschikbaar gesteld. Namelijk niet de zak van Sinterklaas maar de 8 van Sinterklaas. Zo kan de Sint alle cadeautjes op tijd bij alle kinderen krijgen. Al zouden wij het in dit geval niet erg vinden om mee te moeten in de zak naar Spanje! 

De nieuwe BMW M2

De nieuwe BMW M2

12 oktober 2022

Eindelijk hier: de nieuwe BMW M2! Het nieuwste van BMW M in zijn beste vorm. De nieuwe BMW M2 is compact, sportief en zorgt voor ongekend veel rijplezier. De 6-cilinder-in-lijn benzinemotor levert een vermogen van maar liefst 460 pk waarmee u van 0 naar 100 sprint in 4,1 seconden. Voor wie dit op een klassieke manier wilt ervaren is de nieuwe BMW M2 ook leverbaar met een handgeschakelde versnellingsbak. De nieuwe BMW M2 wordt in april 2023 wereldwijd geïntroduceerd en zal beschikbaar zijn vanaf €113.806,-

Jeff Koons X Jacksart

Dusseldorp BMW X Jeff Koons

6 september 2022

Exclusiever dan dit gaat het niet worden. De wereldberoemde kunstenaar Jeff Koons heeft zijn eigen BMW M850i xDrive Gran Coupé ontworpen. Het resultaat: een kunstwerk op wielen waar maar 99 exemplaren ter wereld van rijden. Rijden? Dat klopt, het doel van deze samenwerking is dat de auto’s ook daadwerkelijk gaan rijden en niet alleen maar tentoongesteld zullen worden.

 

THE 8 X JEFF KOONS is te bewonderen in onze showroom in Apeldoorn

De eerste BMW M3 Touring ooit!

22 juni 2022

Na 50 jaar wachten is het zover: De BMW M3 Competition Touring met M xDrive. BMW M verwelkomt een nieuwe carrosserievariant in de line-up van high-performance modellen

De nieuwe BMW X1 en iX1

De nieuwe BMW X1 en de eerste volledig elektrische BMW iX1

1 juni 2022

Daar is hij dan: de derde generatie BMW X1 met een kenmerkend design en ongekend veel interieur ruimte. Voor het eerst ook te krijgen als volledig elektrische auto. De BMW iX1. De nieuwe BMW iX1 biedt rijplezier en moderne, veelzijdige functionaliteit in combinatie met emissievrije mobiliteit. 

De nieuwe BMW M4 CSL

De nieuwe BMW M4 CSL

20 mei 2022

Om te vieren dat BMW M 50 jaar bestaat presenteert BMW een speciale editie van de succesvolle high performance modellen. Dat is in dit geval de nieuwe BMW M4 CSL die zijn genen deelt met de race-uitvoering de BMW M4 GT3. Zijn zeer sportieve karakter is te zien aan twee kenmerken. Een toename van het vermogen ten opzichte van de BMW M4 Competition Coupé. Namelijk 40 pk extra, dit zorgt ervoor dat de BMW M4 CSL in totaal 550 pk heeft. Daarnaast is de nieuwe BMW M4 CSL maar liefst 100 kilogram lichter.