Nieuws

U blijft welkom bij Dusseldorp BMW

14 december 2020

Laatste update: 15 December 2020

Ook na bekendmaking van de nieuwe maatregelen blijft u van harte welkom bij één van de Dusseldorp BMW-vestigingen. Hieronder in het kort een beschrijving van de bezoekmogelijkheden. Meer informatie leest u verder op deze pagina.

✓ Al onze werkplaatsen zijn geopend voor onderhoud en reparaties
✓ Voor zakelijke verkoopafspraken zijn onze showrooms geopend
✓ Particulieren bieden wij online diverse contactmogelijkheden en de mogelijkheid voor een proefrit aan huis
BMW iX

De eerste BMW iX

11 november 2020

Met nog een jaar te gaan tot de marktintroductie eind 2021 geeft BMW Group alvast een preview van de BMW iX. De BMW iX is het eerste model dat is gebaseerd op een nieuw, modulair en schaalbaar platform. De BMW iX is een frisse interpretatie van design, duurzaamheid, rijplezier, veelzijdigheid en luxe, en is van meet af aan ontwikkeld voor volledig elektrische mobiliteit.

Hybride of elektrisch rijden?

9 november 2020

Hybride of elektrisch rijden is de laatste jaren erg populair geworden. Wat zijn nou de verschillen tussen deze auto’s en wat zijn de voordelen? Dat leggen wij je hieronder uit zodat het voor eens en altijd duidelijk is.

BMW i3 occasion voorraad

Voordelig starten met Elektrisch rijden

14 oktober 2020

Het rijden in elektrische auto wordt steeds populairder, 36% van de Nederlanders heeft aangegeven hier interesse in te hebben.* De bezwaren om te starten met elektrisch rijden nemen ook steeds verder af doordat er dagelijks meer laadvoorzieningen bijkomen en de aankoopprijzen steeds interessanter worden. In dit artikel vertellen wij u meer over de BMW i3, de meeste duurzame elektrische auto op de markt. 

BMW Winterbanden 2020

Alles over winterbanden

8 oktober 2020

Winterbanden zijn van wezenlijk belang. Ze staan garant voor een betere handling onder zware omstandigheden. Winterbanden zijn dan ook verplicht in veel landen. Toch kunnen ze niet alleen uw veiligheid, maar óók de styling van uw auto verbeteren. De Originele BMW Winterwielsets zijn niet alleen ontwikkeld met het oog op de rijdynamiek van uw BMW, maar zijn tevens afgestemd op het unieke BMW design
BMW 128ti wit voorzijde

BMW 128ti

7 oktober 2020

Het moment is daar, de lancering van de BMW 128ti. BMW gaat met deze benaming terug naar een jarenlange traditie, die al sinds de jaren '60' gebruikt wordt. De aanduiding 'ti' staat voor Turismo Internzaionale en markeert bijzondere sportieve modellen. De BMW 128ti is gepositioneerd tussen de 120i en de BMW135i xDrive.  

 

BMW 4 Serie Cabrio 2020 groen

BMW 4 Serie Cabrio

30 september 2020

BMW lanceert de nieuwste BMW 4 Serie cabrio, hetgeen wat ons meteen opvalt het stalen vouwdak is ingeruild voor een traditionele stoffen stof kap. Wat ons betreft een goede keuze, want het staat hem fantastisch!
De nieuwe BMW M3 Competition en BMW M4 Competition teaser

De nieuwe BMW M3 en BMW M4

23 september 2020

35 jaar na het debuut van de eerste BMW M3 presenteert BMW de nieuwste generatie van zijn high-performance modellen die baangerichte prestaties combineren met dagelijkse bruikbaarheid. De BMW M3 Competition en BMW M4 Competition zijn vanaf maart 2021 te bestellen bij Dusseldorp BMW, tegen die tijd kunnen wij ook de prijs bekend maken.

Dusseldorp BMW x Ado Den Haag aflevering

ADO Den Haag ontvangt nieuwe BMW's

2 september 2020

Dinsdag werd het parkeerterrein van het Cars Jeans Stadion op indrukwekkende wijze gevuld: met ruim 60 gloednieuwe auto's van BMW, een M5-parcours en een kartbaan. De selectie en staf van ADO Den Haag kregen bij een uniek event hun nieuwe wagens uitgereikt van Dusseldorp BMW, dat zich met ingang van 1 september voor 5 jaar als mobiliteitspartner aan ADO Den Haag verbond.
BMW 545e xDrive voorzijde

De BMW 545e xDrive Sedan

12 augustus 2020

BMW presenteert een nieuwe plug-in hybride topmodel. Namelijk de BMW 545e xDrive Sedan, met een krachtige zescilinder-in-lijn benzinemotor en vierwielaandrijving voor maximale energie-efficiëntie en dynamische prestaties. De BMW 545e xDrive is vanaf eind september te bestellen bij Dusseldorp BMW, tegen die tijd kunnen wij ook de prijs bekend maken.