Nieuws

De volledig nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé.

16 oktober 2019

Met de eerste BMW 2 Serie Gran Coupé ooit  introduceert BMW het concept van de vierdeurscoupé – dat al is aangeslagen in de hogere segmenten – nu ook in het premium compacte segment. Dankzij een frisse dosis individualiteit en een aantrekkelijke, emotionele vormgeving in combinatie met het innovatieve bedieningsconcept en de connectiviteitstechnologie biedt de BMW 2 Serie Gran Coupé uitmuntend dagelijks gebruiksgemak en de rijdynamiek waar BMW om bekendstaat.
 

Overeenstemming bereikt met Dusseldorp Automotive over BMW Den Haag.

14 oktober 2019

Rijswijk. BMW Group evalueert continu de strategie voor haar dealernetwerk en stelt deze waar nodig bij met een sterke focus op klantoriëntatie. Begin dit jaar besloot BMW Group om BMW Den Haag, een eigen vestiging van BMW Group, te verkopen aan één van de bestaande BMW dealergroepen in Nederland. Deze dealergroepen hebben de afgelopen jaren significante investeringen gedaan in hun vestigingen. Deze investeringen en hun toewijding hebben geleid tot zeer tastbare resultaten op het gebied van klanttevredenheid, verkoopgroei en winstgevendheid.

De BMW M8 en M8 Competition Gran Coupé

9 oktober 2019

De BMW 8 Serie Gran Coupé M Modellen zijn opvallende sportauto’s met vier portieren. Ze combineren de technische vaardigheden van BMW M met de exclusiviteit van de BMW Luxeklasse en bieden uitzonderlijke rijervaringen met een luxe ambiance. Er zijn drie formidabele varianten om uit te kiezen: de BMW M850i Gran Coupé biedt een uniek samenspel van prestaties, efficiëntie en comfort. De BMW M8 Gran Coupé met M xDrive maakt indruk met zijn zeer exclusieve ambiance en dynamische karakter.

Officiële opening Dusseldorp BMW oostzaan

7 oktober 2019

Vrijdagavond 9 november is de nieuwe vestiging van Dusseldorp BMW in Oostzaan officieel en feestelijk geopend. De opening stond mede in het teken van het 60-jarig bestaan van Dusseldorp BMW. Zo’n 800 collega’s, klanten en relaties waren aanwezig tijdens de opening die gepresenteerd werd door autocoureur Tom Coronel.

De nieuwe BMW X5M en X6M

2 oktober 2019

BMW M onthult de derde generatie van zijn nieuwste high-performance Sports Activity Vehicle (SAV) en Sports Activity Coupé (SAC) modellen. Vanaf de lancering in april zijn ook de Competition versies van de BMW X5 M en BMW X6 M leverbaar

 

Ervaar de nieuwe BMW 1 Serie & 3 Serie Touring

17 september 2019

Zaterdag 28 september is het zover, vanaf dat moment staan de nieuwe BMW 1 Serie & 3 Serie Touring in onze showrooms. We nodigen u graag uit om de nieuwe deze nieuwe modellen te komen bewonderen. U kunt alvast een afspraak maken om als een van de eersten een proefrit te maken. Lees snel verder, ontdek de mogelijkheden voor lease én de speciale uitvoeringen, zoals de BMW Executive Editions

 

De nieuwe BMW 225xe Active Tourer.

9 augustus 2019

Plug-in hybride variant van urban allrounder nu met toonaangevende accutechnologie – puur elektrische range met meer dan 25% toegenomen tot 57 kilometer*, CO2 emissie met meer dan 15% verminderd.

Dusseldorp Zaandam gaat verhuizen

5 juli 2019

Dit najaar verhuist onze vestiging in Zaandam naar een zeer goed bereikbare nieuwe locatie in Oostzaan, naast de A8/A10 bij knooppunt Coenplein. Hier krijgen wij de beschikking over een prachtige nieuwe showroom van ruim 2000 m2. Daar kunnen wij uitstekende service bieden vanuit onze goed uitgeruste werkplaats, die ruimte biedt aan wel 15 onderhoudsbruggen. Ook het parkeren vormt geen uitdaging meer, dankzij de eigen 4-deks parkeergarage waar parkeerruimte wordt geboden voor bijna 200 BMW's. 

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel naar deze teaser video. 

De nieuwe 8 Serie Gran Coupé

19 juni 2019

BMW breidt het gamma van de nieuwe BMW 8 Serie verder uit met een vierdeurs sportauto in het luxe premium segment. De nieuwe BMW 8 Serie Gran Coupé heeft een onderscheidend karakter, een bijzonder plezierige rijdynamiek, een zeer aansprekend design, is luxueus en biedt meer ruimte voor de achterpassagiers.

De nieuwe BMW 3 Serie Touring

12 juni 2019

Merkbaar meer rijplezier en nog betere functionaliteit dankzij innovatieve details kenmerken de nieuwe BMW 3 Serie Touring. Het stijlvolle en dynamische karakter van de nieuwe BMW 3 Serie Touring komt tot uiting in het nog verder verfijnde interieur met een premium uitstraling en de nieuwste innovaties op het gebied van bediening en connectiviteit.