Nieuws

Blauwe ALPINA XB7 in garage

Dusseldorp vertegenwoordigt ALPINA in Nederland

6 april 2021

Dusseldorp wordt de vertegenwoordiger van ALPINA in Nederland. ALPINA staat sinds 1965 voor bijzondere, op maat gemaakte uitvoeringen van bekende BMW modellen. Hiermee combineert de autonome automobielfabrikant uiterste topprestaties, samen met ultiem rijgenoegen en een luxueuze afwerking. U kunt nu bij ons terecht voor het kopen van - en onderhoud aan - de exclusieve modellen van dit prachtige merk. Meer informatie over ALPINA en de specifieke modellen leest u verder in dit artikel.

 

BMW ix Dashboard 2021

RDC DATALEK - Update BMW Group Nederland

25 maart 2021

Vandaag werd bekend dat er gegevens zijn gestolen van RDC. Uit onderzoek blijkt dat zowel de officiële BMW & MINI en BMW Motorrad dealers als BMW Group Nederland hierdoor niet zijn getroffen. Wij maken dus geen gebruik van de specifieke dienst van RDC waaruit de gegevens zijn gestolen.

Bezoekmogelijkheden bij Dusseldorp BMW

1 maart 2021

U blijft van harte welkom bij één van de Dusseldorp BMW-vestigingen.
✓ Onze showrooms zijn op afspraak geopend
✓ Proefrit mogelijk vanuit de showroom of op locatie
✓ Al onze werkplaatsen zijn geopend voor onderhoud en reparaties
BMW Racing Cup tt Circuit Assen

Dusseldorp partner van de BMW Racing Cup

23 februari 2021

De BMW Racing Cup is een unieke race cup waarin coureurs met gelijkwaardige auto’s kunnen strijden voor de overwinning. Het concept biedt coureurs fantastische mogelijkheid om laagdrempelig en op hoog niveau autosport te kunnen bedrijven. Het ‘arrive & drive’ concept met de 410 pk sterke BMW M240i staat daar garant voor.
BMW M2 M Town Police zwaailamp

De unieke sportauto’s van Dusseldorp BMW M Town

17 februari 2021

Welkom bij Dusseldorp BMW M Town - waar u zich als sportautoliefhebber direct thuis gaat voelen. Op deze pagina leest u verhalen over de meest speciale BMW M modellen en kunt u een kijkje nemen naar ons exclusieve BMW M aanbod. Sportauto’s waar uw hart sneller van gaat kloppen. Een plek waar het puur draait om performance, uitstraling en adrenaline. Doe uw gordel om, druk op start en ga mee op reis naar de mooiste plaats op aarde: Dusseldorp BMW M Town.

BMW Winterbanden 2020

Alles over winterbanden

4 februari 2021

Winterbanden zijn van wezenlijk belang. Ze staan garant voor een betere handling onder zware omstandigheden. Winterbanden zijn dan ook verplicht in veel landen. Toch kunnen ze niet alleen uw veiligheid, maar óók de styling van uw auto verbeteren. De Originele BMW Winterwielsets zijn niet alleen ontwikkeld met het oog op de rijdynamiek van uw BMW, maar zijn tevens afgestemd op het unieke BMW design
BMW M5 CS voorzijde groen

De BMW M5 CS

26 januari 2021

De krachtigste BMW ooit gemaakt met een totaal vermogen van maar liefst 635 PK. De BMW M5 CS is maar liefst 70 kg lichter dan de BMW M5 Competition en sprint in bizarre 3,0 sec. van 0-100 km/u. In dit artikel leest u alles over de prijs, prestaties en de leverbaarheid van de BMW M5 CS.
BMW 520e sedan 2021

De nieuwe BMW 520e

26 januari 2021

BMW is druk bezig om het model aanbod plug-in hybride steeds verder uit te breiden, de nieuwste uitbreiding vindt plaats bij de BMW 5 Serie. In de vorm van de BMW 520e presenteert BMW een nieuwe plug-in hybride model, hoewel met een systeemvermogen van 204 pk dit natuurlijk geen basis model meer is te noemen. In dit nieuws artikel leest u alles over de leverbaarheid, prijs en de uitgebreide modelinformatie.
BMW 320e sedan 2021

De nieuwe BMW 320e

26 januari 2021

BMW is druk bezig om het model aanbod plug-in hybride steeds verder uit te breiden, de nieuwste uitbreiding vindt plaats bij de BMW 3 Serie. In de vorm van de BMW 320e presenteert BMW een nieuwe "instapper", hoewel met een systeemvermogen van 204 pk dit natuurlijk geen basis model meer is te noemen. In dit nieuws artikel leest u alles over de leverbaarheid, prijs en de uitgebreide modelinformatie.
Foto achterkant BMW iX3 in de stad

Opladen van uw (deels) elektrische BMW

25 januari 2021

Wilt u graag overstappen in (deels) elektrische BMW? In deze handige blog legt onze product expert alles aan je uit over het opladen, van een elektrische BMW, het aanvragen van een laadpas en meer handige BMW tips. Lees nu verder.