Nieuws

BMW 4 Serie Gran Coupé

De Nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé

9 juni 2021

De tweede generatie van de BMW 4 Serie Gran Coupé is gelanceerd. De auto heeft een aanzienlijk verbeterde rijdynamiek, een scherper design, een premium uitstraling en baanbrekende innovaties op het gebied van bediening en connectiviteit. De Nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé wordt gebouwd op dezelfde productielijn als de BMW i4 en de modellen van de 3 Serie. De showroomintroductie zal plaats vinden in november 2021. De BMW 4 Serie Gran Coupé zal leverbaar zijn met een prijs vanaf €55.587,-. 

Nieuwe BMW X3M X4M

De nieuwe BMW X3 (M) en X4 (M)

9 juni 2021

Sportiever, moderner en digitaler: dat zijn de uitgangspunten van de vernieuwde BMW X3 (M) en BMW (X4) M. Beide modellen zijn niet alleen voorzien van een opgefrist uiterlijk, maar ook van een uitgebreide uitrusting. Het modellengamma is bovendien overzichtelijker opgebouwd.

 

 

Dusseldorp BMW - Auto inruilen

Alles over het inruilen van uw auto

1 juni 2021

Bij de aanschaf van een nieuwe auto is het vaak vanzelfsprekend dat de oude auto wordt ingeruild. Wij merken bij Dusseldorp BMW dat hier nog wel regelmatig een aantal vragen bij komen kijken. Zo is bijvoorbeeld het verschil tussen de dagwaarde en de restwaarde niet altijd duidelijk of is het onduidelijk wat er meegenomen moet worden bij het inruilen van een auto. Daarom hebben wij speciaal voor jullie een aantal veelgestelde vragen beantwoord.

M4 Cabrio Competition

De nieuwe BMW M4 Cabrio

26 mei 2021

De nieuwe BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive is het meest exclusieve model in de nieuwe generatie van BMW M modellen. De bekende 510 pk sterke 6-cilinder-in-lijnmotor en M xDrive vierwielaandrijving zorgen voor een uitzonderlijke prestaties. De productie van de nieuwe BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive start komende juli en is vanaf u te bestellen bij Dusseldorp BMW. 

Duurzaamheid bij BMW

Duurzaamheid bij de BMW Group

3 mei 2021

Anno 2021 is het voor bedrijven van groot belang om duurzaam en maatschappelijk te ondernemen. Zo ook voor de BMW Group. BMW Group Nederland is een dochteronderneming van het wereldwijd opererende BMW AG uit München. De BMW Group gaat de toekomst in met een gloednieuwe strategie dat duurzaamheid naar een nieuw niveau tilt. Het doel is klimaatneutrale en emissievrije mobiliteit. De BMW Group legt stap voor stap de weg af naar een duurzame toekomst. Als BMW dealer doen wij ook ons uiterste best om net zo duurzaam te ondernemen als de BMW Group. 

Blauwe ALPINA XB7 in garage

Dusseldorp vertegenwoordigt ALPINA in Nederland

6 april 2021

Dusseldorp wordt de vertegenwoordiger van ALPINA in Nederland. ALPINA staat sinds 1965 voor bijzondere, op maat gemaakte uitvoeringen van bekende BMW modellen. Hiermee combineert de autonome automobielfabrikant uiterste topprestaties, samen met ultiem rijgenoegen en een luxueuze afwerking. U kunt nu bij ons terecht voor het kopen van - en onderhoud aan - de exclusieve modellen van dit prachtige merk. Meer informatie over ALPINA en de specifieke modellen leest u verder in dit artikel.

 

BMW ix Dashboard 2021

RDC DATALEK - Update BMW Group Nederland

25 maart 2021

Vandaag werd bekend dat er gegevens zijn gestolen van RDC. Uit onderzoek blijkt dat zowel de officiële BMW & MINI en BMW Motorrad dealers als BMW Group Nederland hierdoor niet zijn getroffen. Wij maken dus geen gebruik van de specifieke dienst van RDC waaruit de gegevens zijn gestolen.

BMW X1laadkabel

Opgeladen op weg

4 maart 2021

Wilt u graag zuiniger rijden, maar is de overstap naar een volledig elektrische auto te groot? Kies dan voor een BMW Plug-in Hybride. Hiermee combineert u de voordelen van een benzine auto zoals de langere actieradius met het lage verbruik van elektrische auto. Rijdt u bijvoorbeeld veel korte afstanden, dat kunt u tot maar liefst 60 km volledig elektrisch rijden.

Bezoekmogelijkheden bij Dusseldorp BMW

1 maart 2021

U blijft van harte welkom bij één van de Dusseldorp BMW-vestigingen.
✓ Onze showrooms zijn op afspraak geopend
✓ Proefrit mogelijk vanuit de showroom of op locatie
✓ Al onze werkplaatsen zijn geopend voor onderhoud en reparaties
BMW Racing Cup tt Circuit Assen

Dusseldorp partner van de BMW Racing Cup

23 februari 2021

De BMW Racing Cup is een unieke race cup waarin coureurs met gelijkwaardige auto’s kunnen strijden voor de overwinning. Het concept biedt coureurs fantastische mogelijkheid om laagdrempelig en op hoog niveau autosport te kunnen bedrijven. Het ‘arrive & drive’ concept met de 410 pk sterke BMW M240i staat daar garant voor.