WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i Automaat

€ 53.696,00

NLGBP-93-J
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €692 per maand
BMW 1 Serie 118i Automaat
€ 53.696,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 5162KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Deze BMW 1-serie staat garant voor vele veilige en comfortabele kilometers. Op de teller van deze auto staat slechts 1746 kilometer. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. De sportstoelen zorgen voor een strak uiterlijk én een uitstekende zitsteun. Het panoramadak geeft extra sfeer aan het interieur en biedt een prachtige doorkijk naar buiten. Ook LED koplampen, BMW M-sportonderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter horen tot de voorzieningen op deze auto.

Inparkeren? Met de achteruitrijcamera heeft u er geen omkijken meer naar! Mocht zich een probleem voordoen, dan krijgt u via remote services op uw smartphone te zien wat er precies aan de hand is, waar u ook bent. In deze 1-serie vindt u schakelaars op het stuur om het audio-installatiesysteem met dab-ontvangst te bedienen. Zoals van een eigentijdse auto verwacht mag worden, is deze BMW 1-serie voorzien van een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Met de climate control selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van WIFI-hotspot, cruise control, sportstuurwiel, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen ons voorstellen dat u een proefrit wilt maken met deze BMW. Belt u ons snel?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u