WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i M-Sport Pro Automaat

€ 37.950,00

NLZ-500-FP
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €495 per maand
BMW 1 Serie 118i M-Sport Pro Automaat
€ 37.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 9999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Kies voor het gemak van een ruime hatchback. Deze auto is bijna nieuw, ondanks dat hij uit 2024 komt; hij heeft slechts 6999 kilometer afgelegd. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie. In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. De sportstoelen geven het interieur van deze 1 Serie een super strakke en sportieve uitstraling. Maximaal daglicht, royaal uitzicht: het glazen panoramadak zorgt ervoor! Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, LED-mistlampen voor, BMW M-sportonderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Wat een gemak, die achteruitrijcamera. Alles in beeld zonder capriolen. De conditie van deze auto is 24/7 inzichtelijk dankzij Connected Services. U weet altijd waar u moet zijn, dankzij het full map navigatiesysteem. Op een drukke weg heeft u soms ogen in uw achterhoofd nodig. De sensoren aan de achterzijde nemen die functie over en geven een achteropkomend verkeer waarschuwing als een achterligger te dicht op u zit. Draadloos internet? Zit erbij! De WIFI-hotspot houdt u en uw passagiers online! En dan is deze auto ook nog eens voorzien van WIFI-hotspot, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst, regensensor en cruise control.

Als bestuurder van deze BMW bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Vermoeidsheidsherkenning herkent tekenen van vermoeidheid bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er ongelukken gebeuren doordat de bestuurder in slaap valt. In deze BMW vinden we verder een voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u nieuwsgierig bent naar deze BMW 1 Serie, neem dan snel contact met ons op.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u