WhatsappEmail
BMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 Serie
Beschikbaar

BMW 2 Serie218i Gran Coupé M-Sport Aut. Automaat

€ 43.900,00

NLX-815-SV
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €567 per maand
BMW 2 Serie 218i Gran Coupé M-Sport Aut. Automaat
€ 43.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 14868KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Als je gaat voor kwaliteit zonder compromis, dan is deze BMW 2 Serie uit 2024 een auto voor jou. Het is een auto die 6999 kilometer gelopen heeft. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Pittig rijden wordt nog comfortabeler dankzij de fraaie sportstoelen. Het wijdse uitzicht door het glazen panoramadak maakt van elke rit een belevenis. Ook is de auto voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, BMW M-sportonderstel, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Het eigentijdse interieur wordt natuurlijk helemaal volmaakt met het digitale dashboard. Nooit meer problemen bij achteruitrijden of inparkeren. De achteruitrijcamera houdt alles in de gaten! Met uw smartphone maakt u overal contact met de auto. Remote services geven direct inzicht in uiteenlopende functies en zijn op afstand te activeren. Prettig, altijd weten waar je moet zijn en hoe lang de rit nog duurt met het full map navigatiesysteem. Bij het wisselen van rijbaan kan een dode hoek ontstaan waardoor achterliggers te dichtbij kunnen komen. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft in dat geval automatisch een signaal. De uitrusting van deze auto is met automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor, cruise control, sportstuurwiel en automatisch dimmende binnenspiegel behoorlijk compleet.

De geavanceerde technologie in deze BMW is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. Om te voorkomen dat u tijdens lange ritten achter het stuur in slaap valt, is deze auto voorzien van vermoeidheidsherkenning. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Maak nu een afspraak voor een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u