WhatsappEmail
BMW 2 Serie
BMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 Serie
Beschikbaar

BMW 2 SerieGran Coupé 218i M Sport Automaat

€ 40.950,00

NLX-212-VP
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €531 per maand
BMW 2 Serie Gran Coupé 218i M Sport Automaat
€ 40.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 9339KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met een auto als deze BMW 2 Serie komt u absoluut goed voor de dag. Hoewel de auto uit 2024 komt, heeft hij maar 1521 kilometer gereden. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen. Net als uw bijrijder! De sportstoelen geven u veel zitsteun. Wat een licht geeft dat glazen elektrisch bedienbare panoramadak. Ook in winterse omstandigheden is rijden een plezier, niet in de laatste plaats dankzij het verwarmd stuurwiel. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook LED koplampen, BMW M-sportonderstel, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

De indeling van het digitale dashboard is zo ingericht dat u met één blik precies weet wat u weten wilt. Alles vrij achter? De achteruitrijcamera laat het meteen zien. Ingericht op Connected Services, voor een nog veiligere en comfortabelere rit. Het audio-installatiesysteem met DAB-ontvangst en het full map navigatiesysteem bedient u veilig met knoppen op het stuur. Aan boord van deze BMW 2 Serie is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. Deze auto is voorzien van WIFI-hotspot, automatische airconditioning, regensensor, cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting.

In de BMW 2 Serie heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. De veiligheidssystemen in deze auto nemen het zelfs waar als de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont, en waarschuwen dan met een duidelijk signaal. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u