WhatsappEmail
BMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 Serie
Beschikbaar

BMW 2 Serie218i Active Tourer M-Sport Automaat

€ 26.500,00

NLG-129-JB
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Deventer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €349 per maand
BMW 2 Serie 218i Active Tourer M-Sport Automaat
€ 26.500,00

Specificaties

  • 2019Bouwjaar
  • 78624KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Stevig, solide en uitermate prettig in rijgedrag. Kortom: een echte Duitse auto. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. De sportstoelen zorgen ervoor dat u goed en comfortabel zit, ook als het gas erop gaat. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Ook LED koplampen, BMW M-sportonderstel, zwart dakdraagsysteem, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelbare buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen achter zijn aan boord.

Praat tegen deze auto en de auto doet wat u wilt dankzij de ingebouwde spraakbediening. Deze BMW 2 Serie is 'connected'. Belangrijke functies worden permanent gemeten en zijn uit te lezen via een speciale app, ook op afstand. Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing registreren wat er gebeurt in de dode hoeken en achter u. U krijgt meteen een waarschuwing als u een achterligger over het hoofd ziet. Ook is de auto voorzien van electronic climate control. U bent in deze BMW ook voorzien van parkeersensoren achter, regen- en lichtsensor, cruise control, sportstuurwiel, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Zoals u mag verwachten van deze BMW 2 Serie is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Het risico van een kop-staartbotsing wordt aanzienlijk verminderd door de forward collision warning. Verder is deze auto uitgerust met head-up display, voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u