WhatsappEmail
BMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 Serie
Beschikbaar

BMW 2 Serie218i Gran Coupe M-Sport Automaat

€ 29.950,00

NLP-693-JS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €394 per maand
BMW 2 Serie 218i Gran Coupe M-Sport Automaat
€ 29.950,00

Specificaties

  • 2022Bouwjaar
  • 50864KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Neem plaats in de cockpit, start de motor en voel het vermogen. Met deze sportieve BMW 2 Serie hebt u altijd de controle. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Op zelfs de koudste ochtend biedt de stoelverwarming een heerlijk welkom. Comfortabel houvast krijgt u van het verwarmd stuurwiel. U wordt in deze auto ook getrakteerd op LED-mistlampen voor, BMW M-sportonderstel en donker getint glas achter.

Kilometerstand? Oliepeil? Accuspanning? Allemaal te zien via de app. Overal. Altijd. Dankzij Connected Services. Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. Het audio-installatiesysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit dankzij dab-ontvangst. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig.

Aan boord van deze BMW houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. In deze BMW vinden we verder een voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Neem contact op en we regelen een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u