WhatsappEmail
BMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 Serie
Beschikbaar

BMW 2 Serie225e xDrive Active Tourer Automaat

€ 47.950,00

NLS-298-RD
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Deventer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €623 per maand
BMW 2 Serie 225e xDrive Active Tourer Automaat
€ 47.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 18656KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Laat u niets wijsmaken, deze BMW 2 Serie biedt alles wat u van een auto verlangt. Deze auto uit 2023 heeft 18656 kilometer gelopen. Kiezen tussen benzine of elektrisch hoeft bij deze BMW 2 Serie niet. De hybride motor schakelt gemakkelijk over als u dat wilt. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. Voor het pittige uiterlijk én goed gesteund zitten zorgen de sportstoelen. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Het glazen panoramadak zorgt voor een onovertroffen uitzicht. Al is het nog zo fris, koude handen zijn verleden tijd door het verwarmd stuurwiel. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, BMW M-sportpakket, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten zijn aan boord.

Dankzij het digitale dashboard in deze auto kan u de interface van uw cockpit personaliseren. Een vergeten muurtje, een verborgen paaltje? Dat gebeurt niet meer, dankzij de achteruitrijcamera. Dankzij de spraaksturing bedient u verschillende functies zonder uw handen van het stuur te halen. Fijn, zo'n trekhaak. Maar niet constant nodig. Daarom heeft deze BMW 2 Serie een elektrisch inklapbare trekhaak. Deze BMW 2 Serie is 'connected'. Belangrijke functies worden permanent gemeten en zijn uit te lezen via een speciale app, ook op afstand. Met Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor en cruise control is deze auto helemaal compleet.

Aan boord van deze BMW houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Ogen op de weg en toch alle dashboardinfo in beeld? Daar zorgt de head-up display voor! Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u