WhatsappEmail
BMW 3 Serie
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 Serie330e Automaat

€ 72.302,00

NL5929423
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €933 per maand
BMW 3 Serie 330e Automaat
€ 72.302,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 15KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De eendrachtige samenwerking van de benzinemotor en de elektromotor geeft deze BMW 3 Serie zijn geweldige rijkwaliteiten. Deze gloednieuwe auto is per direct uit onze voorraad leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. We nemen u in gedachten even mee. Stop uw bagage moeiteloos achterin dankzij de elektrisch bediende achterklep, neem plaats achter het stuur en zie meteen het luxe lederen interieur. Even het elektrisch bediende glazen panorama dak open en rijden maar! U zit er altijd warmpjes bij door de stoelverwarming. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer LED koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

De indeling van het digitale dashboard is zo ingericht dat u met één blik precies weet wat u weten wilt. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Spraaksturing luistert naar uw stem en bedient de belangrijkste voertuigfuncties. Geen handmatig gerommel meer; de elektrisch inklapbare trekhaak reageert met een druk op de knop. Dankzij Connected Services heeft u overal en altijd uw dashboard op zak. Alle belangrijke functies zijn te checken via de app. Ook navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, sportstuur met schakelpaddels, DAB ontvangst en parkeersensoren voor en achter zijn aan boord.

Deze BMW biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Forward collision warning is een automatisch waarschuwingssysteem dat direct in werking treedt bij gevaar voor een kop-staartbotsing. Ook helpen het voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze 3 Serie aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u