WhatsappEmail
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 Serie320e M-Sport Automaat

€ 51.950,00

NLT-450-ZD
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Assen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €669 per maand
BMW 3 Serie 320e M-Sport Automaat
€ 51.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 12252KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het gecombineerde vermogen van een elektromotor plus een verbrandingsmotor geeft deze hybride BMW zijn geweldige rijkwaliteiten. Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. De uitstekende prestaties van deze auto komen van de viercilinder motor en de automatische transmissie. Het lederen interieur springt meteen in het oog; maar wat dacht u van het ultragemakkelijke elektrisch bediende glazen panorama dak en de elektrisch bedienbare achterklep? Koude start? Niet met de verwarmbare voorstoelen! Chauffeur en bijrijder zitten stabiel in de scherpe bochten door de sportstoelen. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer adaptief M-onderstel, adaptief dempingsysteem, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Ingebouwde spraakbediening maakt het mogelijk om de auto te bedienen zonder dat uw aandacht wordt afgeleid. Selecteer uw reisbestemming en het navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Een onopvallend paaltje of een overstekend kind achter de auto brengt risico′s met zich mee. Gelukkig laat de achteruitrijcamera feilloos zien of alles veilig is. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze BMW zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. De achteropkomend verkeer waarschuwing bewaakt de afstand tot achterliggers en geeft een signaal als er te weinig ruimte is. De contactsleutel is bij deze auto verleden tijd. De keyless start zorgt ervoor dat een druk op de knop voldoende is. Een constante snelheid is goed voor de ontspanning onderweg, en de cruise control zorgt ervoor. Met sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnen- en buitenspiegels, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze BMW helemaal compleet.

In de BMW 3-serie heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Kop-staartbotsingen vormen een belangrijk deel van de meest voorkomende aanrijdingen. De forward collision warning van deze auto voorkomt zulke botsingen geheel of reduceert de ernst van de schade aanzienlijk. Deze auto waarschuwt de bestuurder als die tekenen van vermoeidheid vertoont en kan zo ernstige ongelukken voorkomen. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. In deze BMW vinden we verder een autonoom remsysteem en voetgangersbescherming

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze 3-serie bij ons te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron