WhatsappEmail
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 SerieTouring 330e M-Sport Pro Automaat

€ 47.800,00

NLT-336-SK
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €620 per maand
BMW 3 Serie Touring 330e M-Sport Pro Automaat
€ 47.800,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 26761KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Sommige merken hebben geen introductie nodig, die verkopen zichzelf. Omdat ze bekend staan om constante klasse en prestaties. Deze bijvoorbeeld. BMW maakt rijden geweldig. De hybridemotor geeft deze auto sportieve prestaties en zorgt voor een laag brandstofverbruik. Het lederen interieur zorgt voor een klasse uitstraling. 's Winters komen de verwarmbare voorstoelen heerlijk van pas. In het interieur domineren de sportstoelen, die er niet alleen stijlvol uitzien, maar die u ook optimaal ondersteunen tijdens de rit. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. U wordt in deze auto ook getrakteerd op set winterbanden, LED koplampen, BMW M-sportpakket, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

U leest alle belangrijke functies helder af dankzij het digitale dashboard. Bij deze auto is uw smartphone een geavanceerde afstandsbediening. Remote services brengen u overal in contact met uw auto. Onbedoeld snijden na het inhalen gebeurt niet meer, dankzij de achteropkomend verkeer waarschuwing. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. De parkeersensoren waarschuwen wanneer u te krap inparkeert of dat ene paaltje niet hebt gezien. Ook is de BMW uitgerust met: dashboard met spraakbediening, navigatiesysteem, sportstuur met schakelpaddels, DAB ontvangst, regensensor en cruise control.

Het rijden met deze BMW wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. Voor meer veiligheid detecteert deze auto het risico van een aanrijding tijdig via de forward collision warning. U bent mede dankzij voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u