WhatsappEmail
BMW 4 SerieBMW 4 SerieBMW 4 SerieBMW 4 Serie
Beschikbaar

BMW 4 SerieM440i xDrive Gran Coupé Automaat

€ 122.104,00

NL5938655
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1572 per maand
BMW 4 Serie M440i xDrive Gran Coupé Automaat
€ 122.104,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 15KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Bij het ontwerpen van de BMW 4 Serie stonden comfort en praktische bruikbaarheid centraal. Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Essentiële functies activeren gaat met één druk op de knop: bij het elektrisch bediende glazen panorama dak én de elektrisch bedienbare achterklep. Stoelverwarming maakt deel uit van de rijke uitrusting van deze auto. Zo'n verwarmd stuurwiel is een comfortabele extra, zeker in de winter. Maximale lichtopbrengst, minimale hinder voor de tegenligger. De laserlight koplampen zijn verhelderend goed! Tot de uitrusting behoren ook LED koplampen, sportonderstel, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Bij het inparkeren hoeft u het laatste stukje niet te gokken: de achteruitrijcamera kijkt voor u uit. De ingebouwde Connected Services vertellen u via de app alles over de status van de auto. Locatie, onderhoudsstatus, brandstofpeil en nog veel meer! De Harman/Kardon audioinstallatie zorgt voor een krachtige en zuivere klankweergave. Van A naar B zonder omwegen: altijd uw eigen navigatiesysteem aan boord! De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing houden zicht op de dode hoeken achter u. Te weinig afstand tot de achterligger? Het systeem geeft direct een signaal. De uitrusting van deze BMW is met met leder bekleed dashboard, Harman Kardon-audiosysteem, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor en cruise control behoorlijk compleet.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Bij een gevaarlijke situatie is remmen essentieel. De Brake Assist haalt het maximum uit de remcapaciteiten van deze BMW 4 Serie. U bent mede dankzij voetgangersbescherming, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u