WhatsappEmail
BMW Z4
BMW Z4BMW Z4BMW Z4BMW Z4
Beschikbaar

BMW Z4sDrive30i M-Sport Pro Automaat

€ 82.139,00

NLZ-568-GG
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1058 per maand
BMW Z4 sDrive30i M-Sport Pro Automaat
€ 82.139,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze BMW Z4 heeft 6999 kilometer gelopen. De auto is van het bouwjaar 2024 en is van de eerste eigenaar. Een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie zorgen voor de uitstekende prestaties van deze auto. Bestuurder en bijrijder krijgen een warm welkom: deze BMW Z4 is voorzien van verwarmbare voorstoelen. Al is het nog zo fris, koude handen zijn verleden tijd door het verwarmd stuurwiel. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook BMW M-sportonderstel, LED-koplampen en windscherm.

De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Oliepeil, bandenspanning, sloten en andere functies zijn via een speciale app overal te checken dankzij Connected Services. Dankzij het Harman/Kardon audiosysteem beluister u muziek alsof u er 'live' bij bent. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. U bent in deze BMW ook voorzien van Harman Kardon-audiosysteem, DAB ontvangst, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting.

Het rijden met deze BMW wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Dashboardinfo checken zonder uw ogen van de weg te halen? Dat kan met de head-up display. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Neem contact op en ervaar het cabrio gevoel zelf!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron