WhatsappEmail
BMW Z4BMW Z4BMW Z4BMW Z4
Beschikbaar

BMW Z4sDrive30i High Executive Roadster Automaat

€ 83.878,00

NLX-831-XG
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1081 per maand
BMW Z4 sDrive30i High Executive Roadster Automaat
€ 83.878,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 3000KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Vraag het maar aan de gemiddelde BMW-rijder: als je eenmaal de kracht en prestaties van dit merk hebt ervaren, ben je verslingerd. Inderdaad: BMW maakt rijden geweldig. Deze dealeronderhouden BMW heeft slechts 3000 kilometer gelopen, het bouwjaar is 2024. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Het met leer beklede interieur geeft deze auto een gedistingeerde uitstraling. Stoelverwarming hoort ook bij de uitrusting van deze auto. De elektrische kapbediening is een technisch hoogstandje: het dak opent en sluit zonder dat u hoeft uit te stappen. Een heerlijk luxe optie van deze auto is het verwarmbare stuurwiel. Ook LED koplampen, BMW M-sportonderstel, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en windscherm horen tot de voorzieningen op deze auto.

Alle functies die u onderweg nodig heeft, worden permanent geregistreerd en zijn afleesbaar op het digitale dashboard. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Dankzij de spraaksturing bedient u verschillende functies zonder uw handen van het stuur te halen. Had u de auto nou wel afgesloten? Met Connected Services checkt u het overal en altijd. En deze auto heeft ook Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem met harde schijf, WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en draadloos opladen als standaard uitrusting.

Aan boord van deze BMW houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. De auto is voorzien van head-up display, waarbij alle belangrijke informatie wordt geprojecteerd in uw gezichtsveld. U hoeft uw ogen geen seconde van de weg te halen! Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. Veel aanrijdingen bestaan uit kop-staartbotsingen. De forward collision warning reduceert dat risico aanzienlijk. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Zin om dakloos te rijden? Neem contact op en we zetten 'm klaar voor een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron