WhatsappEmail
BMW 6 SerieBMW 6 SerieBMW 6 SerieBMW 6 Serie
Beschikbaar

BMW 6 Serie640i High Executive Edition Gran Turismo Automaat

€ 41.950,00

NLJ-492-PN
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €541 per maand
BMW 6 Serie 640i High Executive Edition Gran Turismo Automaat
€ 41.950,00

Specificaties

  • 2020Bouwjaar
  • 82547KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Laat u niets wijsmaken, deze BMW 6 Serie biedt alles wat u van een auto verlangt. Deze auto komt uit 2020. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Uitstekend wegcontact, extreem lage windgevoeligheid: de luchtvering zorgt ervoor! Met het lederen interieur ervaart u direct het gevoel van luxe en comfort. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Ook 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten horen tot de voorzieningen op deze auto.

Deze auto is voorzien van een digitaal dashboard waarmee u de cockpit-interface kunt personaliseren. Nooit meer problemen bij achteruitrijden of inparkeren. De achteruitrijcamera houdt alles in de gaten! De voordelen van een trekhaak zonder de nadelen. De elektrisch inklapbare trekhaak is gemakkelijk in het gebruik en tast de lijnen van de auto niet aan. Bij deze auto is uw smartphone een geavanceerde afstandsbediening. Remote services brengen u overal in contact met uw auto. Het navigatiesysteem met harde schijf en het audio-installatiesysteem (met DAB-ontvangst!) bedient u met knoppen op het stuur of met gesproken commando's. Deze BMW is voorzien van achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, schakelpaddles aan het stuur, regensensor, cruise control en keyless entry.

Zoals u mag verwachten van deze BMW 6 Serie is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De head-up display is een geweldige extra: ogen op de weg en toch alle belangrijke functies in beeld! Mindert een voorligger onverwachts te veel vaart, dan komt de forward collision warning in actie en waarschuwt meteen. Om te voorkomen dat u tijdens lange ritten achter het stuur in slaap valt, is deze auto voorzien van vermoeidheidsherkenning. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Maak een afspraak voor een proefrit en ervaar het rijgevoel van deze sportwagen zelf!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron