WhatsappEmail
BMW 6 SerieBMW 6 SerieBMW 6 SerieBMW 6 Serie
Beschikbaar

BMW 6 SerieGran Turismo 640i High Executive M Sport Automaat

€ 39.950,00

NLRZ-214-G
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €522 per maand
BMW 6 Serie Gran Turismo 640i High Executive M Sport Automaat
€ 39.950,00

Specificaties

  • 2018Bouwjaar
  • 120356KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Deze BMW 6 Serie maakt een voortreffelijke indruk. Hiermee mag je gezien worden in de stad én op de weg! De aandrijving wordt verzorgd door een zescilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Mooi en handig gaan perfect samen! Kijk maar naar het lederen interieur en de elektrisch bedienbare achterklep. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Zicht, licht en toch dicht! Een geweldige rijervaring met het glazen panoramadak. Verder is de BMW uitgerust met: 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, BMW M-sportpakket, antracietkleurige hemelbekleding, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Even niks om achter de auto te hangen? Dan is de elektrisch inklapbare trekhaak superhandig. Had u de auto nou wel afgesloten? Met Connected Services checkt u het overal en altijd. De Harman/Kardon audioinstallatie zorgt voor een krachtige en zuivere klankweergave. Aan boord bevindt zich een draadloze telefoonlader. Geen kabels of snoertjes - opladen maar! Natuurlijk behoren dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem met harde schijf, WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing en automatische airconditioning ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW 6 Serie samen. Ook als uw aandacht even verslapt, blijft de forward collision warning bij de wekker. Dreigt er een botsing met een voor- of tegenligger, dan waarschuwt het systeem direct. Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren. In deze BMW vinden we verder een head-up display, voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Tijd voor een proefrit in deze sportwagen? Maak nu een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron