WhatsappEmail
BMW i4BMW i4BMW i4BMW i4
Beschikbaar

BMW i4eDrive35 Automaat

€ 68.554,00

NL5937423
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €882 per maand
BMW i4 eDrive35 Automaat
€ 68.554,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De BMW i4 is ruim en comfortabel. De fluisterstille elektromotor zorgt voor pittige rijprestaties zonder uitstoot. Maar wel met fiscaal voordeel! Dit is een splinternieuwe auto, die nu uit voorraad leverbaar is. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. De stoelverwarming maakt het interieur snel behaaglijk op koude dagen. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. In deze BMW profiteert u onder andere ook van: LED koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Pas de interface van uw cockpit moeiteloos aan. Het is mogelijk door het digitale dashboard in deze auto. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. De conditie van deze auto is 24/7 inzichtelijk dankzij Connected Services. Beste route, verwachte aankomsttijd: uw eigen full map navigatiesysteem vertelt u alles! Radarsensoren aan de achterkant van de auto zorgen voor een achteropkomend verkeer waarschuwing als de afstand tot het verkeer achter te klein wordt. Natuurlijk behoren automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor, cruise control, sportstuurwiel en automatisch dimmende buitenspiegels ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Ook als uw aandacht even verslapt, blijft de forward collision warning bij de wekker. Dreigt er een botsing met een voor- of tegenligger, dan waarschuwt het systeem direct. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze i4 bij ons te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u