WhatsappEmail
BMW i4BMW i4BMW i4BMW i4
Beschikbaar

BMW i4eDrive35 High Executive 70 kWh Automaat

€ 59.950,00

NLZ-913-DN
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €779 per maand
BMW i4 eDrive35 High Executive 70 kWh Automaat
€ 59.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 17841KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Houdt u van sportief, betrouwbaar en bewezen kwaliteit? Dan is er eigenlijk geen alternatief. BMW maakt rijden geweldig, en dat merkt u meteen. U zult verrast zijn door de power van de elektromotor. En stil! Op de teller van deze auto staat slechts 2999 kilometer. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Basisuitvoering? Niks daarvan! Deze komt met lederen interieur, een elektrisch bediende glazen panorama dak en een elektrisch bedienbare achterklep. Deze auto is ook voorzien van stoelverwarming. U wordt in deze auto ook getrakteerd op LED koplampen, BMW M-sportpakket, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Stel de interface voor uw cockpit naar wens in met het digitale dashboard van deze auto. Overzichtelijk en veilig parkeren met de achteruitrijcamera. Overal en altijd. Via uw smartphone en Connected Services checkt u eenvoudig de belangrijke functies van de auto, overal en altijd. U kunt uw handen aan het stuur houden en uw ogen op de weg. Want het audio-installatiesysteem, met DAB-ontvangst, en het full map navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing registreren wat er gebeurt in de dode hoeken en achter u. U krijgt meteen een waarschuwing als u een achterligger over het hoofd ziet. Ook is de BMW uitgerust met: automatische airconditioning, regensensor, cruise control, sportstuurwiel, automatisch dimmende buitenspiegels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Hou de weg in het vizier! De head-up display zorgt dat u de dashboardinfo in beeld geprojecteerd krijgt. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Bent u geïnteresseerd in deze elektrische auto? Neem dan nu contact met ons op.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u