WhatsappEmail
BMW i4BMW i4BMW i4BMW i4
Beschikbaar

BMW i4eDrive35 M-Sportpakket Automaat

€ 69.190,00

NL5938594
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Assen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €894 per maand
BMW i4 eDrive35 M-Sportpakket Automaat
€ 69.190,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De BMW i4 is ruim en comfortabel. Een elektrische auto is echt niet meer alleen voor korte ritjes. Het rijbereik van deze auto biedt voldoende ruimte voor uw dagelijkse ritten. Daardoor kan het opladen vaak 's nachts gebeuren. U kunt deze nieuwe auto nu direct verkrijgen, want hij is op voorraad. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Het lederen interieur ademt luxe, en het zit uiteraard fantastisch. In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. Uitstekende zitsteun en een strakke look? Daar zorgen de sportstoelen voor! Voor extra lichtinval en een frisse luchtstroom zorgt het elektrisch bediende panoramadak. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Bij de rijke uitrusting horen ook LED-koplampen, BMW M-sportpakket, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Dankzij het digitale dashboard leest u alle benodigde info gemakkelijk en overzichtelijk af. Bij het inparkeren hoeft u het laatste stukje niet te gokken: de achteruitrijcamera kijkt voor u uit. Dankzij Connected Services houdt u de auto nog gemakkelijker in topconditie. Elke dag. U kunt uw handen aan het stuur houden en uw ogen op de weg. Want het audio-installatiesysteem, met DAB-ontvangst, en het full map navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel. Radarsensoren aan de achterkant van de auto zorgen voor een achteropkomend verkeer waarschuwing als de afstand tot het verkeer achter te klein wordt. Ook is de BMW uitgerust met: automatische airconditioning, regensensor, cruise control, sportstuurwiel, automatisch dimmende buitenspiegels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Jachtvliegers doen het al jaren, maar u kunt het nu ook: met de head-up display functie-informatie aflezen zonder uw ogen van de weg te halen. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. U bent mede dankzij voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Hebben we uw interesse gewekt? Deze i4 staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u