WhatsappEmail
BMW i4
BMW i4BMW i4BMW i4BMW i4
Beschikbaar

BMW i4eDrive35 High Executive 70 kWh Automaat

€ 58.950,00

NLZ-530-KB
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €761 per maand
BMW i4 eDrive35 High Executive 70 kWh Automaat
€ 58.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 5500KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Druk het gaspedaal in en voel de fenomenale kracht van de elektromotor. In een elektrische auto rijdt u tegelijk dynamisch en ontspannen. De elektromotor laat u geluidloos over de weg gaan. Wat een verademing, en zoveel power ook nog! We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. Het interieur glanst in daglicht door het elektrisch bedienbare panoramadak. Verder is de BMW uitgerust met: BMW M-sportpakket en donker getint glas achter.

Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. De ingebouwde Connected Services vertellen u via de app alles over de status van de auto. Locatie, onderhoudsstatus, brandstofpeil en nog veel meer! Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Nooit te snel, altijd constant: dat is het voordeel van de aanwezige cruise control. En deze auto heeft ook sportstuurwiel en automatisch dimmende binnenspiegel als standaard uitrusting.

De BMW i4 is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Ook helpen het voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u